Udlejning af glas

Udlejning af glas – Når du skal leje glas til din fest, skal du se på hvad der er vigtigt for dig. Er det form, størrelse eller farve på glasset? Har du købt nogle gode vine, som du gerne vil servere for dine gæster? I denne kategori af glas har vi samlet alle vinglas, vandglas, ølglas og diverse drinksglas. Spørg gerne, hvis der er noget du er i tvivl om.

I forhold til vinglas har vi valgt en pæn størrelse af glas. Et hvidvinglas på 34 cl og et rødvinsglas på 57 cl. er forholdsvis store. Vælger du kun at sætte 1 vinglas på bordet, er det fint at vælge hvidvinsglasset. Måske sammen med et ølglas, der både kan bruges til øl og vand.

Ved udlejning af glas hos Fuglsanggaard Festudlejning kan du altid leje præcis det antal, som du har brug for. Når du kender antal gæster  – og dermed også antal af børn, der måske skal have andre glas end de voksne, så vender du tilbage med den endelige bestilling.

Alle glas er nu inklusive opvask. Så efter festen stiller du blot glassene ned i de medfølgende bakker. Så klarer vi resten:-)

Titel

Go to Top