Hvidvinsglas

kr. 4,75

Chateau hvidvin – 34 cl . Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af hvidvinsglas

Leje af hvidvinsglas – Chateau glas serien rummer både vinglas, øl, snaps og  champagne. Form og funktion går hånd i hånd og de stilrene linier og den organiske form fremhæver flot glassets indhold. Glasserien er blyfri og tåler maskinopvask. Et fantastisk flot glas, der får det bedste frem i den gode vin, du har valgt.

Disse hvidvinsglas kan anvendes både til reception, som en del af en vinserie på festbordet – eller stå alene med et vandglas. Størrelsen på 34 cl svarer til et “normalt” stort vinglas. Så ønsker du kun et glas på bordet, så er denne størrelse det rigtige at vælge. Lejeprisen er inklusive opvask. Her skal du efter festen blot stille alle glas tilbage i bakken. Nem og hurtig oprydning.

Skal du holde en stor reception med servering af fadøl og vin, så er dette glas også et godt valg. Det kan anvendes både til hvid og rødvin. Og er det bobler, som I ønsker at servere, kan vi anbefale Champagne glasset.

Ved leje af hvidvinsglas kan der være mange spørgsmål og tanker. Har du brug for at vende det, så er du mere end velkommen til at ringe på 2119 4026 – eller besøge vores showroom, hvor du kan se alle de forskellige glas. Vi har hele året rundt min. 1 bord dækket med service, vinglas og dekorationer.

Yderligere information

Størrelse

34 cl

Titel

Go to Top