Et-smukt-bord Servietfoldning
Hvid rulledug Servietfoldning
Petroleum-serviet Servietfoldning

Lad os folde servietterne….

Servietfoldning – Vi har et meget stort udvalg af farvede stofservietter,  og vi tilbyder at folde dem ganske gratis, så de er klar til at sætte på bordet. De bliver pakket i trådkurve, så de ikke bliver trykket under transporten.  Stofservietterne er 50 x 50 cm og  findes i sort, hvid, lime, råhvid, kobolt, bordeaux, kongeblå, laks, lys lilla, beige, støvet grøn, lyseblå, calypso, flaskegrøn, lysegul, gl. rosa, lysegrøn, lyserød, champagne, færgeblå og blommefarvet.

Der er mange måder at folde servietter på. Og det er ofte noget, der godt kan tage lidt tid. Så hvis du synes, det er en af opgaverne som du gerne vil overlade til mig – så aftaler vi hvad der passer bedst i forhold til opdækning, mad og farver. Og så har du tid til noget andet….

Derudover har vi også den gode kraftige kvalitet af Middagsservietter fra Duni , str. 40 x 40 cm. De findes  i 20 meget flotte farver. Se farverne i Prislisten. Og på Duni.com kan du se alle muligheder for at folde servietterne på en enkel og elegant måde.

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning

Kontakt mig

Navn*

Telefonnummer*

E-mail*

Anledning*

Evt. uddyb din henvendelse