Lyset Servietfoldning
Operahuset Servietfoldning
Hvide-stofservietter Servietfoldning

Servietfoldning

Servietfoldning kan være en udfordring – Vi har et meget stort udvalg af farvede stofservietter og tilbyder at folde dem helt gratis. De bliver pakket i trådkurve, så de ikke bliver trykkede under transporten. Stofservietterne er 50 x 50 cm og  findes i sort, hvid, råhvid, bordeaux, rød, kongeblå, laks, lys lilla, tobak, støvet grøn, lyseblå, calypso, flaskegrøn, lysegul, gl. rosa, lyserød, bøgegrøn, mørk lilla og blommefarvet.

Der er mange måder at folde servietter på. Og det er ofte noget, der godt kan tage lidt tid. Så hvis du synes, det er en af opgaverne som du gerne vil overlade til os – så aftaler vi hvad der passer bedst i forhold til opdækning, mad og farver. Hvis du skal holde bryllup, så er der rigtig mange ting, der skal gøres i sidste øjeblik. Så at spare 3 timer på servietfoldning kan betyde rigtig meget i hele arrangementet. Og når I skal dække bordene, så det allerede besluttet hvordan det hele skal stå på bordene. Hvilket også betyder at det er nemt og enkelt at få andre til at hjælpe med at dække borde. Og så har du tid til noget andet….

Miljøvenlige middagsservietter

Vi kan nu også tilbyde nogle helt nye stofservietter, som er lavet på “recycled polyester”. Vælg mellem Torino Cord/lys sand – Torino Midnight/mørk sand – Dijon Maghogany/brun hvid serviet. Se mere under Miljøvenlige stofservietter.

Duni middagsservietter

Som alternativ til stofservietter har vi også den gode kraftige kvalitet af middagsservietter fra DUNI , str. 40 x 40 cm. De findes  i 13 meget flotte farver. Hvid, Buttermilk, Bordeaux, Mørkegrøn, Mørkeblå, Rød, Sort, Kiwi, Granitgrå, Mandarin, Plum, Fuchsia, Greige. Og på Duni.com kan du se alle muligheder for at folde servietterne på en enkel og elegant måde. Alle farverne er på lager – og 1 pk. med 50 stk. koster 175 kr.

Med venlig hilsen
Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning

Kontakt mig

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Anledning*

    Evt. uddyb din henvendelse