Et-smukt-bord Servietfoldning
Sommerbryllup Servietfoldning
Servietfoldning

Servietfoldning

Servietfoldning kan være en udfordring – Jeg har et meget stort udvalg af farvede stofservietter og tilbyder at folde dem ganske gratis, så de er klar til at sætte på bordet. De bliver pakket i trådkurve, og dermed bliver de ikke trykkede under transporten. Stofservietterne er 50 x 50 cm og  findes i sort, hvid, lime, råhvid, kobolt, bordeaux, kongeblå, laks, lys lilla, beige, støvet grøn, lyseblå, calypso, flaskegrøn, lysegul, gl. rosa, lysegrøn, lyserød, champagne, færgeblå og blommefarvet.

Der er mange måder at folde servietter på. Og det er ofte noget, der godt kan tage lidt tid. Så hvis du synes, det er en af opgaverne som du gerne vil overlade til mig – så aftaler vi hvad der passer bedst i forhold til opdækning, mad og farver. Hvis du skal holde bryllup, så er der rigtig mange ting, der skal gøres i sidste øjeblik. Så at spare 3 timer på servietfoldning kan betyde rigtig meget i hele arrangementet. Og når I skal dække bordene, så det allerede besluttet hvordan det hele skal stå på bordene. Hvilket også betyder at det er nemt og enkelt at få andre til at hjælpe med at dække borde. Og så har du tid til noget andet….

Miljøvenlige middagsservietter

Vi kan nu også tilbyde nogle helt nye stofservietter, som er lavet på “recycled polyester”. Vælg mellem Torino Cord/lys sand – Torino Midnight/mørk sand – Dijon Maghogany/brun hvid serviet. Se mere under “Stofservietter”.

Duni middagsservietter

Derudover har jeg også den gode kraftige kvalitet af Middagsservietter fra Duni , str. 40 x 40 cm. De findes  i 20 meget flotte farver. Hvid, Buttermilk, Bordeaux, Mørkegrøn, Mørkeblå, Rød, Gul, Sort, Kiwi, Granitgrå, Mandarin, Plum, Herbal Green, Fuchsia, Greige, Mint blå, Chestnut, Honey, Lys Rosa. Og på Duni.com kan du se alle muligheder for at folde servietterne på en enkel og elegant måde. De fleste af farverne er på lager – og 1 pk. med 50 stk. koster 165 kr.

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning

Kontakt mig

Navn*

Telefonnummer*

E-mail*

Anledning*

Evt. uddyb din henvendelse