RAW vandglas

kr. 4,00

RAW vandglas – 35 cl. Inklusive opvask.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af RAW vandglas

Leje af RAW vandglas til alle slags opdækninger. RAW kommer i hele 6 skønne farver, som du kan leje enkeltvis eller i et mix af 2, 3 eller 4 farver. Vælg mellem rosa, grøn, gylden, grå, turkis og blå. De farvede allroundglas har et tyndt og stilfuldt design, men er samtidig robuste. Glassene kan bruges til alle former for opdækning og er et oplagt valg til fest. Lejeprisen er inklusive opvask.

Hvis du synes det er svært at se, hvilket af de forskellige vandglas, der vil passe til din borddækning, er du meget velkommen til at besøge vores showroom. Her er alt samlet i et lokale. Vi har både lager og showroom i samme bygning. Der står prøver af alt ved siden af færdig opdækkede borde. Så det er nemt at skifte et vandglas ud med et andet – og se det hele i rette sammenhæng. Vi har også RAW middagstallerken og forret/desserttallerken på lager.

Vi har små 90 x 90 cm borde, som meget hurtig kan vise din helt personlige borddækning. Så har du lyst til at prøve nogle forskellige muligheder, er du kommet til det helt rigtige sted. Nogle har også brug for lige at “se” en opdækning og tage nogle billeder, for derefter at tænke over, om det er det helt rigtige valg.

 

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Højde

9 cm

Diameter

Ø 8 cm

Indhold

35 cl

Farve

Rosa, Grøn, Gylden, Grå, Turkis, Blå

Titel

Go to Top