Kontakt

Find Fuglsanggaard Festudlejning på kort.

Vi bor på en nedlagt landejendom ude på landet – mellem Thomasminde og Todbjerg. Men med 17 km til Aarhus og bare 20 km til Randers – Og i tæt afstand til Lystrup, Hinnerup, Hadsten, Søften, Trige, Hjortshøj, Sabro, Skødstrup, Egå, Risskov, Lisbjerg, Spørring, Mejlby og mange flere, så er vi alligevel tæt på det hele. Her er alt samlet under et, både showroom og lager. Vi leverer naturligvis ud i hele Jylland –  ved længere kørsel aftales prisen. Efter aftale er du også  velkommen til at hente de lejede produkter selv.

Vi har åbent alle dage efter aftale.

Så du er meget velkommen til at ringe og lave en aftale, når det passer dig. Eller skriv blot navn, email adresse og tlf. nr. på kontakt formularen, så vil du blive ringet op hurtigst muligt.  Og jeg er altid klar til at tale om din konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller den fest, som du er i gang med at forberede. Der kan være mange detaljer, som du får kommer i tanke om, når du står og ser på bordet der er dækket. Ofte er det  meget lettere at overskue, når du kan se det hele på en gang. Vi har altid åbent efter aftale, og det gælder også aften og weekends.

Info: I forbindelse med EU´s nye persondataforordning træder i kraft fra 25. maj 2018  oplyser vi  dig om, at Fuglsanggaard Festudlejning vil  oprette en personprofil på dig, som udelukkende anvendes til brug for levering og fakturering af ordren. Du kan når som helst rette henvendelse til os efter festen, hvis du ønsker, at vi sletter dine oplysninger.

Venligst Ann – Fuglsanggaard Festudlejning.

Navn*

Telefonnummer*

E-mail*

Anledning*

Evt. uddyb din henvendelse

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026