Kontakt

Kontakt oplysninger: Vi bor på en nedlagt landejendom ude på landet mellem Thomasminde og Todbjerg, blot 20 minutters kørsel fra Århus Centrum.  Vi er i tæt afstand til Lystrup, Elev, Nye, Hinnerup, Hadsten, Søften, Trige, Hjortshøj, Sabro, Skødstrup, Egå, Risskov, Lisbjerg, Spørring, Mejlby og mange flere små byer. Her er alt samlet under et –  både showroom og lager. Vi leverer fortrinsvis i Østjylland. Ved længere kørsel aftales en speciel pris, så du er altid velkommen til at sende en forespørgsel.

Vi har åbent alle dage efter aftale

Kontakt Fuglsanggaard Festudlejning på tlf. 21194026. Du er meget velkommen til at ringe og lave en aftale, når det passer dig.  Vi har åbent året rundt for aftaler i vores showroom. Og det gælder både dag, aften eller weekend. Du kan også skrive navn, email adresse og tlf. nr. på kontakt formularen, så vil du blive ringet op.  Vi er altid klar til at tale om din konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller den fest, som du er i gang med at forberede. Der kan være mange detaljer, som du får kommer i tanke om, når du står og ser på bordet i vores showroom. Ofte er det meget lettere at overskue, når du kan se det hele på en gang.

Info: I forbindelse med EU´s nye persondataforordning træder i kraft fra 25. maj 2018  oplyser vi  dig om, at Fuglsanggaard Festudlejning vil  oprette en personprofil på dig, som udelukkende anvendes til brug for levering og fakturering af ordren. Du kan når som helst rette henvendelse til os efter festen, hvis du ønsker, at vi sletter dine oplysninger.

Venligst Ann – Fuglsanggaard Festudlejning.

  Navn*

  Telefonnummer*

  E-mail*

  Anledning*

  Evt. uddyb din henvendelse

  Med venlig hilsen

  Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
  Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026