Kilner dispenser

kr. 50,00

Kilner dispenser – Glasbeholder med taphane – 5 liter. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af Kilner dispenser

Leje af Kilner dispenser – Glasbeholder med taphane – Mål 5 liter. Skal du servere en velkomstdrink for dine bryllupsgæster? Eller har du planer om en smuk bar, er disse dispensere helt perfekte. Du kan fylde dem med alt,  hvad du synes om af frugter, bær og urter og skabe en fantastisk stemning ved din fest. Lejeprisen er inklusive opvask.

Senere på aftenen kan du bruge dem til alle former for drinks. Så er der en særlig drink, som der skal laves mange af, er det en nem og fin løsning. Efter vores erfaring er 5 liter den mest brugte, så det ikke kommer til at stå for længe – eller går til spilde.

Ved leje af Kilner dispenser kan du også leje champagnebowle til baren til at køle dine drikkevarer.

Opskrift på hyldeblomstdrik

50 skærme hyldeblomst
2 citroner og 2 appelsiner (gerne økologiske for de skal ligge og trække sammen med hyldeblomsterne)
500 g.  sukker – smag til!
3-4 liter kogende vand
2 breve vinsyre eller citronsyre

Skyld hyldeblomsterne let. Klip hovederne af buketterne, så du får mindst mulig stængler med.
Find en stor gryde og kom både hyldeblomster og citroner (skåret i skiver) i gryden. Hæld sukker over. Kog vandet og hæld over blomster, citroner og sukker. Lad det nu trække 3-4 dage i køleskab. Rør gerne rundt et par gange.

Filtrer saften fra efter det har trukket gennem en si eller et rent viskestykke. Skold de flasker, som du vil bruge og ryst den med lidt atamon. Det hæmmer skimmel og bakterier og virker bedst i f.eks. marmelade og saft. Hæld saften over i flasken og luk.

Saften kan blandes med dansk vand eller champagne ved serveringen i den store Kilner dispenser – eller bare med almindeligt vand og isterninger. Vigtigt med isterninger, så det hele er koldt ved serveringen.

Yderligere information

Størrelse

5 liter

Titel

Go to Top