Shotglas

kr. 3,00

Dublino shotsglas – 5,7 cl. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af shotglas

Leje af shotglas – Dublino snaps/bitterglas – Shotglas af højeste kvalitet. Disse glas kan bruges til mange forskellige lejligheder. Hvis du skal holde fødselsdag og I skal smage en god vodka eller en helt særlig likør, så kan det fint serveres i de store shotglas. Lejeprisen er inklusive opvask.

I dag vrimler det frem med mange forskellige likører og specielle drikke. Det stiller krav til måden du vælger at servere dem på. Så udvalget af glas vokser også stille og roligt. Shotglas er måske ikke de første, som du selv vælger at købe. Her har du muligheden for at leje dem til små penge, hvilket måske er værd at tage med i det samlede budget til festen. Og du kan naturligvis leje lige det antal, du har brug for.

En anden måde at servere likør er at bruge likørglas eller “svingere”, som de også bliver kaldt. Du kan med fordel spørge, der hvor du køber den likør, som du vil servere.

Hvis du går efter et shotglas i eksklusivt og enkelt design, kan du fint vælge dette glas. De kan naturligvis både tåle varme og kolde drikke. Så det er også glasset til den stærke espresso. Det er et forholdsvis robust glas, der ikke så let går i stykker.

 

 

Yderligere information

Størrelse

5,7 cl.

Titel

Go to Top