Champagneglas

kr. 4,75

Chateau krystal champagneglas – 22 cl. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af champagneglas

Leje af champagneglas – Chateau serien rummer både vinglas, øl, snaps og champagne. Form og funktion går hånd i hånd og de stilrene linier og den organiske form fremhæver flot glassets indhold. Glasserien er blyfri. Lejeprisen er inklusive opvask.

Champagne eller mousserende vine er opskriften på en festlig dag eller aften. Men hvilket glas skal jeg vælge? Et af de klassiske glas til champagne kaldes “flute” – og det er naturligvis et højt slankt glas. Som et langt brød, vi kalder “Flutes”. De fleste af denne type glas er let indsnævrede i toppen af glasset, det kan holde på champagnens bobler og aroma. Og for at gøre det endnu bedre er det godt at vælge et glas, der er bredt på midten og smalt i toppen. Den lange stilk på et champagneglas er til at holde champagnen kold i glasset, når du ikke rører direkte på glasset. Dermed undgår du at varme glasset med dine hænder.

Ved leje af champagneglas til velkomstdrink kan de ofte også “genbruges” til dessertvinen. Mange vælger i dag at servere hele middagen på en buffet. Når kokken stiller alt frem til det store dessertbord, er det en let og enkel løsning at stille champagneglas og den mousserende dessertvin ved siden af. Ofte er det kun halvdelen af selskabet, der gerne vil have dessertvin. Desuden er de slanke champagneglas med til at gøre din buffet endnu mere festlig og indbydende.

 

Yderligere information

Størrelse

22 cl

Titel

Go to Top