Whiskyglas

kr. 4,00

Harvey Whiskyglas – facetslebet krystal – 31 cl. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af Whiskyglas

Leje af whiskyglas – De smukke krystalglas er et perfekt valg til enhver fest. De flotte mønstre og slibninger giver en eksklusiv og smuk borddækning. Du kan leje dem til vandglas til bordet, og senere kan de bruges til whisky, cocktail eller kaffe. Lejeprisen er inklusive opvask.

Når du skal holde en fest, stor som lille, er der jo mange ting der skal overvejes. Og det samme med valg af glas. Der findes rigtig mange forskellige slags, og der kommer løbende flere til. Mange begynder at interessere sig for Rom, gin eller en helt særlig Portvin. Og det fører så videre til efterspørgsel efter de helt rigtige glas. Men det er de færreste, der har lyst til at investere i 75 whiskyglas, hvis de kun skal bruges den ene gang.

Og det giver jo rigtig god mening –  leje af whiskyglas – for en enkelt gangs brug. Både for din pengepung, men i lige så høj grad for miljøet.

Dette glas er et af de mere populære glas lige nu. Det kan fint bruges til en anderledes velkomstdrink – eller som vandglas på bordet. Hvis I har en hurtig opvaskemaskine med et godt glas program, kan de bruges til alle former for cocktails i løbet af aftenen. Og eftersom dette glas faktisk er rimelig robust, kan det faktisk tåle en ret hårdhændet behandling.

Det brede glas kan faktisk også anvendes til servering af en sommerdessert som gl. dags æblekage – eller måske en panna cotta på det store dessertbord. At servere i glas og skåle kan vise alle de nuancer og farver i maden på en helt anden måde end i traditionelle tallerkener i hvidt porcelæn. Så der er absolut masser af muligheder for at lave anderledes serveringer, der måske også kan være praktiske i forhold til selve afviklingen af festen.

Du kan også leje det høje cocktailglas i samme serie.

Yderligere information

Størrelse

31 cl

Titel

Go to Top