Salto vandglas

kr. 4,00

Salto vandglas – 35 cl. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af Salto vandglas

Leje af Salto vandglas til alle slags opdækninger. Et helt enkelt vandglas, der står godt på bordet. De runde former passer perfekt til rækken af glas –  hvidvin og rødvin. Glasset kan bruges alene til frokosten eller som vandglas til en reception. Lejeprisen er inklusive opvask.

Salto vandglas er med 35 cl. et af de største vandglas i forhold til indhold. Men det ser ikke større ud end vandglas og cocktailglas, blot med større diameter. De runde former gør, at det er behageligt at holde om.

Hvis du synes det er svært at vurdere, hvilket af de forskellige glas, der vil passe til din borddækning, er du meget velkommen til at besøge vores showroom. Her er alt samlet i et lokale, og der står prøver af alt ved siden af færdig opdækkede borde. Så er det nemt at skifte et vandglas ud med et andet – og se det hele i rette sammenhæng.

I dag bliver der brugt mange forskellige former for service, når kokkene skal servere deres menuer. Rammerne for hvad man kan og ikke kan, bliver mere og mere flydende. Så har du bestilt en kok til at levere maden til din fest, er det en rigtig god ide at tage vedkommende med på råd i valget af glas og service.

Yderligere information

Højde

121 mm

Diameter

Ø 76 mm

Indhold

35 cl

Titel

Go to Top