Ølglas

kr. 4,75

Chateau ølglas – 31 cl. – Cabernet ølglas – 47 cl.

Inklusive opvask.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af ølglas

Leje af ølglas – Chateau glas serien rummer både vinglas, øl, snaps og champagne. Form og funktion går hånd i hånd og de stilrene linier og den organiske form fremhæver flot glassets indhold. Glasserien er blyfri. Lejeprisen er inklusive opvask.

Vi har to str. ølglas – hhv. 31 og 47 cl. Og hvilken du skal vælge afhænger af, hvad de skal bruges til. De små på 31 cl er rigtig fine til en frokost – eller til en fest hvor du skal bruge et glas til både øl og vand. Det vil sige, at du fint kan sætte det ved siden af både rød- og hvidvinsglasset. Det er også meget brugt til den fest, hvor der kun skal et hvidvinglas samt et ølglas/vandglas på bordet.

Det store ølglas på 47 cl er  det bedste, hvis der skal serveres fadøl. Der vil lige være lidt mere plads i glasset til skum – og gæsterne vil heller ikke behøve at gå så mange gange i baren efter øl.

Det skal også gerne passe lidt sammen i størrelsen, hvis det skal fungere med den øvrige borddækning. Derfor er det  altid en god ide lige at spørge en ekstra gang, så det hele bliver helt perfekt til festen. Eller du kan vælge den variant, der passer til din fest.

Ved leje af ølglas kan det være en udmærket ide, at leje et par ølkander med.

 

Titel

Go to Top