Online bestilling

Velkommen til vores online bestilling, hvor du i ro og mag kan bestille de ting, du ønsker at leje eller købe. Er du i tvivl om du har det hele med, eller om du har valgt det rigtige, kan du sagtens sende din bestilling alligevel. Alle bestillinger skal godkendes hos os, så du kan altid ændre i din bestilling ved at kontakte os. Du vil modtage en bekræftelse, når vi har tjekket om alt er på lager til den pågældende dato. Når den er godkendt, vil du modtage en faktura.  Andre muligheder for bestilling:

  • Du kan bruge vores online bestilling og jeg sender en bekræftelse indenfor 24 timer.
  • Du kan også ringe til mig på 21194026 og jeg laver din bestilling for dig.
  • Du kan besøge vores showroom, og jeg skriver op, hvad du har brug for.
  • Du kan sende en mail til ann@fuglsanggaard.dk med de ting, du ønsker at leje.

Tilføj produkter til kurv, udfyld information og “Godkend ordre”. Dato for ønsket levering kan du skrive i kommentar feltet.  Skriv gerne det antal personer, som du har inviteret. Så kan vi reducere i ordren, når du har fået svar fra alle dine gæster. Ændring af duge og servietter skal være 1 uge inden festen, da det er bestillingsvarer. Er der andre specielle ønsker eller forespørgsler, er du også meget velkommen til at skrive det i kommentarfeltet.

Ved afhentning/ levering kan du betale med mobilepay 72619, kontant betaling eller overførsel til konto 3408-0011023851 i Danske Bank. Vi har åbent for afhentning af borde, stole, duge og service torsdag eftermiddag fra 15.00 – 18.00.

Aflevering samt afhentning af lejede produkter er altid efter aftale. Er der særlige ønsker hertil, kan du også skrive det i kommentarfeltet. Og vi gør alt, hvad vi kan for at levere det hele i god tid før og efter festen.

LÆS MERE OM LEJEBETINGELSER HER