Øl kande

kr. 15,00

Øl kande Carlsberg – 1,5 liter. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af øl kande

Leje af øl kande – Skal du holde sommerfest eller julefrokost med masser af fadøl til dine gæster, kan det være en god ide at leje nogle øl kander. Som det er tilfældet med vandkarafler, der jo altid står på bordet ved gæsterne. Her kan du servere øl i kander til de enkelte borde.

Ved leje af et fadølsanlæg – og Carlsberg øl kande – er du så også fri for en masse tomme dåser eller flasker efter festen. Så er oprydningen forholdsvis overskuelig ved bare at sætte glas og øl kander i den store opvaskemaskine. Lejeprisen er inklusive opvask.

Ølglas findes i 31 og 47 cl – og ølkrus i 50 og 100 cl. At servere øl til en fest kan jo sagtens lade sig gøre, idet der i de seneste år er kommet flere og flere små bryggerier frem i landet. Og med stor succes. Så der er god grund til at kaste sig over alle de gode øl, der bliver produceret til danskerne. Og ikke at forglemme til eksport i udlandet.

Mangler du inspiration til hvilken øl du skal vælge, kan du kigge på Bryggeriforeningen´s hjemmeside. Her er mange producenter samlet. Og der vil komme flere til til i de kommende år. Faktisk er der i de seneste 10 år kommet 100 nye bryggerier i Danmark. Det gør os til et af de lande i Europa med fleste bryggerier pr. indbygger.

 

 

Yderligere information

Størrelse

1,5 liter

Titel

Go to Top