Dessertvinglas

kr. 4,00

Cabernet dessertvinsglas – 19 cl. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af dessertvinglas

Leje af dessertvinglas – KWARX glas.  Et flot dessertvin glas der matcher Chateau Serien. Lejeprisen er inklusive opvask.

Vi oplever en stigende interesse for dessertvine – og dermed også for leje af dessertvinglas. Der kommer hele tiden nye producenter, importører og små butikker rundt i Danmark. Og kunderne får bedre mulighed for også at købe en god dessertvin, som er afstemt efter den ønskede menu.

I Aarhus er en af de nyere butikker; Grapeland som også har et fint udvalg af dessertvine. Men fælles for alle de mindre butikker og importører er deres passion for netop deres vine/produkter. De som ofte har en meget stor viden om lige præcis deres dessertvine. Her kan det være en god ide at spørge sig godt for i butikkerne og måske få en smagsprøve af vinene til jeres fest.

Når du dækker bordet med rækken af glas er det ofte den rækkefølge, som du drikker vinene. Altså fra højre:  Hvidvin som nr. 1. rødvin som nr. 2 og dessertvin som nr. 3. Hvis du ikke ønsker at stille dessertvinglas på bordet, kan de stå på en buffet. Eller du kan få personalet til at gå rundt med en bakke og servere til de gæster, der ønsker dessertvin. Det kan godt være nødvendigt, da nogle borde i forsamlingshuse eller selskabslokaler er lidt smalle, hvilket gør det svært at få plads til hele rækken af glas.

Yderligere information

Størrelse

19 cl

Titel

Go to Top