Cocnacglas

kr. 3,00

DEGUSTATION cognacglas – Mål:  15 cl. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af cognacglas

Til at afslutte et hvert godt måltid eller middag hører en god kop kaffe. Og måske en lille en´. Skal du holde fest og ønsker at servere en cognac eller likør, skal du bruge mange glas. Ved leje af cognacglas er det klart en overkommelig udgift. Og det er de færreste, der ønsker at have et større lager af cognacglas. Lejeprisen er inklusive opvask.

En god cognac skal gerne serveres i et glas, der i formen kan holde på den fine aroma. Og samtidig med at du kan “slynge” de dyre dråber rundt i glasset. Cognacglassets facon giver cognac en god overflade at udvikle sig på og koncentrere alle duftene. Dette er med til at smagsindtrykket forstærkes.

Både cognac og likørglas kan stilles frem på et bord med kaffekopper og øvrige drikkevarer. Så kan gæsterne gå direkte hen efter en kop kaffe, når middagen er ovre. Når selve middagen er slut, skal der måske flyttes nogle borde i lokalet, og det må gerne ske forholdsvis hurtigt. Bordene skal ryddes for de fleste af glassene, de brugte servietter mm. Det kan give personalet tid og plads, hvis der allerede er kaffe og cognac klar et andet sted.

Du kan leje lige præcis det antal glas, som du ønsker. Vi pakker hver ordre for sig selv, så der er ingen skæve antal.

Titel

Go to Top