Asiet

kr. 4,00

Harvey isasiet i facetslebet glas – Ø 16 cm. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af asiet

Leje af asiet – Når du skal servere dessert til alle dine gæster, er det som regel en god ide at rådføre sig med kokken. Skal du bruge den lille tallerken, som du også brugte til forret? Eller skal desserten serveres i en dyb tallerken? Desserten er ofte er en mindre portion end både forret og hovedret, så er der også en del flere muligheder at vælge i mellem. Leje af asiet er inklusive opvask.

For 30 – 40 år siden var det meget brugt at servere desserten i en asiet af glas. Den slags har det med at komme igen. Så der er bestemt også forskellige tendenser og mode i, hvad der er “hot” at bruge i borddækningen. I disse år bliver en asiet af glas mest brugt til julefrokosten, hvor den traditionelle ris ala mande skal serveres.

Hvis du skal lave en lidt anderledes form for buffet – evt. til et dessertbord, kan du gøre det ved leje af asiet, glasfad, whiskyglas og cocktailglas i den samme serie. Og lave mange små anretninger i glas. Du kan stille de store kager eller is på store fade. Det hele gerne i en kombination af glas og rustikke træplanker til at bryde med de fine slibninger i glasset.

Yderligere information

Størrelse

Ø 16 cm

Titel

Go to Top