Asiet

kr. 3,00

Harvey isasiet i facetslebet glas – Ø 16 cm

Kategori:

Beskrivelse

Leje af asiet

Leje af asiet – Når du skal servere dessert til alle dine gæster, er det som regel en god ide at rådføre sig med kokken. Om du skal bruge den lille tallerken, som du også brugte til forret? Eller det skal serveres i en dyb tallerken? Eftersom desserten ofte er en mindre portion end både forret og hovedret, så er der også en del flere muligheder at vælge i mellem.

For 30 – 40 år siden var det meget brugt at servere desserten i en asiet af glas. Og den slags har det med at komme igen. Så der er bestemt også forskellige tendenser og mode i, hvad der er “hot” at bruge i borddækningen. I disse år bliver en asiet af glas mest brugt til julefrokosten, hvor den traditionelle ris ala mande skal serveres.

Hvis du skal lave en lidt anderledes form for buffet – evt. til et dessertbord, kan du gøre det ved leje af asiet, glasfad, whiskyglas og cocktailglas i den samme serie. Og lave mange små anretninger i glas. Og stille de store kager eller is på de store fade. Det hele gerne i en kombination af glas og rustikke træplanker til at bryde med de fine slibninger i glasset.

Yderligere information

Størrelse

Ø 16 cm

Titel

Go to Top