Snapseglas

kr. 3,00

Chateau krystal snapseglas – 2,8 cl. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af snapseglas

Leje af snapseglas – Chateau glas serien rummer både vinglas, ølglas, snaps og champagne. Form og funktion går hånd i hånd. De stilrene linier og den organiske form fremhæver flot glassets indhold. Glasserien er blyfri. Lejeprisen er inklusive opvask.

Ved leje af snapseglas er dette fine glas med til at gøre bordet flot og festligt. Her i Danmark er det ofte til den helt store firmajulefrokost, eller til påskefrokosten med familie og venner. Julefrokosten er indbegrebet af den danske madkultur med sild og snaps. Og hvis det skal drikkes af de rigtige glas og i de “rigtige” mængder, så kan det være fint med det forholdsvis lille glas.

Til julefrokosten er der ofte kun dækket med en stor tallerken til det varme + en mindre tallerken til sild mm. + 1 ølglas + 1 snapseglas. Og naturligvis tilhørende bestik; kniv, gaffel og ske til desserten.

2,8 cl er de fine glas – i krystal. Fine små glas til de mange forskellige typer af snaps, som der bliver produceret i dag. Mange mennesker laver deres helt egen snaps, som det også har været tradition for her i landet. Det er jo forholdsvis simpelt at lave snaps ved brug af div. krydderurter som smagsgiver og dertil noget alkohol. Alle steder på nettet findes der både gode opskrifter om hvordan og hvor længe, det tager at producere din helt egen snaps.

Ønsker du at leje glas inklusive opvask, kan det naturligvis også lade sig gøre.

 

Yderligere information

Størrelse

2,8 cl.

Titel

Go to Top