Blomsterkrans-til-bryllupsbordet Inspiration
Eksklusiv-bordpynt Inspiration
Kandelaber Inspiration

Inspiration

Her er samlet lidt forskellige stemninger, gode ideer og andet, så du kan finde lidt ny inspiration til din fest.  Du kan finde spændende ting fra naturen, bruge gamle sylteglas eller flasker  og kombinere det med at leje nogle flotte opsatser. Og på den måde sætte det hele sammen på en ny og personlig måde. Dermed skaber du rammerne for dit arrangement, ud fra dit ønske og dine ideer.

Hvis du mangler inspiration til bordpynt er du meget velkommen til at besøge vores showroom. Der er flere forskellige borde dækket op med service og bordpynt. Her har du mulighed for at lave lige præcis det bord, som du drømmer om . Der er farveprøver på duge og servietter – både i stof og papir. Og alle vaser, lysestager, stearinlys mm. står på hylderne, så det er let og overskueligt. Har du selv nogle ting til bordpynt, er du også meget velkommen til at tage dem med.

Vi forhandler også den gode kraftige kvalitet af middagsservietter fra DUNI, som du nu kan få i 13 fantastisk flotte farver. Og på Duni.com kan du se alle muligheder for at folde servietterne på en enkelt og elegant måde.

Vi tager flere gange om året på fagmesser for at søge ny inspiration og viden om borddækning til festlige anledninger. Derfor kan vi også tilbyde et særligt stort udvalg af vaser, opsatser, lysestager og fade fra vores gode leverandører i ud- og indland.

Vi har det du skal bruge….Showroomet er åbent alle dage efter aftale. Og det er muligt formiddag, eftermiddag, aften og weekend. Ring og lav en aftale på Tlf. 2119 4026. Vi sætter gerne tid af til dig og din fest!

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning

Kontakt mig

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Anledning*

    Evt. uddyb din henvendelse