Kobberstager Inspiration
Eksklusiv-bordpynt Inspiration
Candlelaber-med-palmekaal dekoration Inspiration

Inspiration

Her er samlet lidt forskellige stemninger, gode ideer og andet, så du kan finde lidt ny inspiration til din fest.  Du kan finde spændende ting fra naturen, bruge gamle sylteglas eller flasker  og kombinere det med at leje nogle flotte opsatser. Og på den måde sætte det hele sammen på en ny og personlig måde. Dermed skaber du rammerne for dit arrangement, ud fra dit ønske og dine ideer.

Hvis du mangler inspiration til bordpynt er du meget velkommen til at besøge mit showroom. Der er flere forskellige borde dækket op med service og bordpynt. Her har du mulighed for at prøve at lave lige præcis det bord, som du drømmer om . Der er farveprøver på duge og servietter – både i stof og papir. Stofservietterne tilbyder jeg at folde uden beregning, så de er lige til at sætte på bordet. Jeg fører naturligvis også den gode kraftige kvalitet af middagsservietter fra Duni, som du nu kan få i 20 fantastisk flotte farver. Og på Duni.com kan du se alle muligheder for at folde servietterne på en enkelt og elegant måde.  Har du selv nogle ting til bordpynt, er du også meget velkommen til at tage dem med.

Jeg tager flere gange om året på fagmesser for at søge ny inspiration og viden om borddækning til festlige anledninger. Derfor kan jeg også tilbyde et særligt stort udvalg af vaser, opsatser, lysestager og fade fra vores gode leverandører i ud- og indland.

Jeg har det du skal bruge….Showroomet er åbent alle dage efter aftale. Og det er muligt formiddag, eftermiddag, aften og weekend.  Ring og lav en aftale på Tlf. 2119 4026. Vi sætter gerne tid af til dig og din fest!

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning

Kontakt mig

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Anledning*

    Evt. uddyb din henvendelse