Om os 

Om os hos Fuglsanggaard Festudlejning –  professionel festudlejning. Jeg arbejder nu på 10. år med at levere borde, stole, service og bordpynt til alle slags fester og arrangementer. Jeg elsker dialogen med mine kunder, hvor jeg kan være med til at skabe den fest, som de ønsker at holde for familie og venner.

Vi købte ejendommen på Hæstvej i 2009 som et rigtig godt “håndværkertilbud”, efter den havde stået ubeboet i flere år. Men vi kunne se alle mulighederne og kunne lide udsigten til de grønne omgivelser. Placeringen tæt på Aarhus var præcis det vi ønskede.

Ideen til en virksomhed med festudlejning fik jeg i 1998 på en vandretur i Himalaya bjergene. Jeg havde kort forinden solgt min forretning  “Brugskunsten” i Randers, hvor jeg solgte gaveartikler og rigtig mange stearinlys. I butikken havde jeg også udlejning af duge og servietter som et supplement til salg af gaver.  Mange års tjenererfaring fra mine forældres restaurant lå til grund for det valg. Butikken i Randers havde jeg i 5 år og det gik godt. Men jeg havde lyst til at se lidt af verden udenfor Danmark. Efter et par rejser mere endte jeg i Aarhus. Da vi flyttede ud på landet var muligheden til at kunne starte egen virksomhed igen i 2011.

Her har jeg plads til rigtig mange stole, borde, vinglas mm. Og til mit showroom, hvor jeg kan lave forskellige opdækninger og projekter. Her er der luft til alle mine ideer.

Hemmeligheden bag min festudlejning:

 •  Enkelt og flot service i allerbedste kvalitet
 •  Stort udvalg af lysestager og bordpynt, som du kan leje
 •  En god snak i vores showroom, så du ved, hvad du bestiller
 •  Jeg sætter en stor ære i at vedligeholde service og møbler
 •  Miljøvenlige produkter

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning –  Tlf. 2119 4026
Om os - Ann Fuglsang Kristensen

Kontakt mig

  Navn*

  Telefonnummer*

  E-mail*

  Anledning*

  Evt. uddyb din henvendelse