Glas skål

kr. 4,00

Glas skål i klar glas – Ø 8 cm – Ø 14 cm – Inklusive opvask.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af glas skål

Leje af glas skål – Denne skål kan bruges til alle former for madvarer. En helt neutral glas beholder som du altid kan bruge i din borddækning eller servering af mad. Den er særlig god til portionsanretning af alt fra forret, dessert til forskellige former for kage. Her kan du dagen før festen lave din panna cotta eller fromage og stille dem på køl, og umiddelbart før servering tage dem ud, så de lige er klar til den sidste pynt.

Selve glasset er helt neutralt og uden farve, så den passer til alle former for vin, øl og vandglas. Her skal du bare tænke på det, du kommer i glasset. Denne kvalitet af glas er også rimelig god og med en forholdsvis god tyngde i bunden. Så her kan du også bruge dem til alle former for snacks til en reception, eks. fordelt på Cafeborde rundt i lokalet.

Endelig kan du naturligvis også leje glas skåle til lys eller blomster. Et stort fyrfadslys eller et lille bloklys kan fint stå i skålen – måske med lidt farvede sten. Eller simpelthen småsten, du har samlet i naturen. Til blomster dekorationer er de også anvendelige med vand eller lidt oasis. Her er det nemt at dække af med div. blade, da skålen jo er bred og lav.

Lejeprisen er inklusive opvask.

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

Ø 8, Ø 14

Titel

Go to Top