Ølkrus

kr. 7,50kr. 10,00

Bayern/Isar ølkrus – 1/2 liter og 1 liter. Inklusive opvask.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af ølkrus

BAYERN/ISAR ølkrus i de store størrelser. Leje af ølkrus til havefest, oktoberfest eller bare for sjov til dem, der gerne vil have et stort krus øl. Også selvom det kun er ganske få. Vi har desuden ølglas i 31 og 47 cl. til den flotte opdækning. Lejeprisen er inklusive opvask.

De store ølkrus bruges for det meste kun til halfester, hvor der bliver drukket store mængder øl. Ønsker du glas til borddækning til en fødselsdag, anbefaler vi at du bruger ølglas i stedet. De kan bruges både til øl og sodavand. Og så kan du dække med hvidvin og rødvin og et glas til ente øl eller vand.

Skal du dække et rigtig oktoberfest bord, er det med blå og hvidternede duge og servietter – efter det Bayerske flag. Og med store glas på lange træborde – og evt. træbænke. Borde og bænke kan lejes hos Aros Telte.

Historien om hvorfor vi fejrer oktoberfest – Citat Wikipedia:

“Oktoberfesten, er den store tyske folkefest, som første gang så dagens lys i året 1810 på Theresienwiese i München, besøges nu årligt af flere end 6 millioner mennesker. Festen opstod, da brylluppet mellem kronprins Ludwig og prinsesse Therese skulle fejres den 12. oktober 1810”

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

L 0,5, L 1,0

Titel

Go to Top