Cocktailglas

kr. 4,00

Harvey Cocktailglas – facetslebet krystal – 26 cl. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af cocktailglas

Leje af cocktailglas – Det høje cocktailglas kan bruges til drinks eller som vandglas. Eller som det flotte glas til sodavand eller saft. De smukke krystalglas er et perfekt valg til festen og giver en meget eksklusiv borddækning. Lejeprisen er inklusive opvask.

Når du har valgt at leje cocktailglas, kan du også bruge glassene på flere måder. Eksperimenter med anretningen af maden eller brug dem til snacks og tapas. Stort set alt kan serveres på en raffineret og appetitlig måde i et glas – lige fra kolde salater og varm suppe til en dessert som Tiramisu eller Panna Cotta. Og der er naturligvis masser af inspiration at finde på nettet og professionelle kokke søger hele tiden ny inspiration til nye måde at servere maden på.

Server maden til receptionen i glas

Server de små retter i glas som portionsanretninger. Idéen er praktisk og særdeles dekorativ. Et glas er nemt at gå rundt med for gæsterne. Det er ikke nødvendigt at stille borde og stole til alle gæster, idet de små retter kan nydes stående, siddende på et tæppe i haven eller hvor der er plads. Denne servering er med til at gøre hele anderledes og uhøjtidelig. Og mange foretrækker enkle, lette anretninger.

Brug et almindelig langt bord – evt. med en dug, som dækker benene af bordet. Og som skjuler alle dine drikkevarer. Bag ved baren kan du have flere glas og andet tilbehør. Råt og rustikt! Et forslag til en bar kan du finde her: Leje af bar 

 

 

Yderligere information

Størrelse

26 cl

Titel

Go to Top