Martini glas

kr. 5,50

Cabernet martini glas – 21 cl. – Kwarx glas. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af martini glas

Leje af martini glas – let at slynge over skulderen! En fortælling om det populære cocktailglas siger, at det i forbudstiden i 1920`erne i USA blev brugt, da gæsterne hurtigt kunne smide en drink over skulderen, hvis politiet rykkede ind. Om det er en sand historie eller ej, er uvist. Men en ganske sjov fortælling.

Martini glasset er som så mange andre glas i hvert tilfælde på vej tilbage. Et stilfuldt glas med den lange stilk, som er med til at bevare den kolde temperatur på drikkevarerne. Nemlig ved at holde på stilken – og aldrig på selve glasset. Så undgår du at varme de gode dråber med varmen fra dine hænder.

Det høje flotte glas kan også bruges til at servere alle mulige former for farverige cocktails. Om det er med kirsebær eller sukker på kanten – eller den klassiske “Dry Martini” – som James Bond bestilte den – “Shaken not stirred”. En cocktail der består af bare to ingredienser: Gin og vermouth. Der er rigtig mange muligheder for at lave fantastiske drinks, hvis du vælger at bruge flere forskellige glas. Det lave brede whiskyglas er også meget populært lige nu.

Hvis du skal servere en forret eller dessert på en anderledes og alternativ måde, kan du også vælge at gøre det ved leje af martini glas. Den store overflade på glasset gør det oplagt til en mindre servering af maden – eller evt. med en sorbet mellem de øvrige retter. Og alle glas kan stilles frem i god tid.  Så er det nemt og enkelt at fylde dem med kugler af sorbet og lidt pynt til glasset.

KWARX glas  – Leje af  martini glas inklusive opvask.

Yderligere information

Størrelse

21 cl

Titel

Go to Top