Glasfad

kr. 12,00

Glasfad i facetslebet glas – Ø 32 cm. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af glasfad

Leje af glasfad – En del af Harvey serien, som består af både glas, fade og asietter. Det store glasfad har et elegant mønster og vil bidrage på bedste vis til en flot dækket bord. De store fade kan bruges til servering af alle retter fra forret, diverse salater til desserter og kager. Her er et fad, du kan bruge til det hele. Ved at bruge glasfade kan du skabe et let udtryk på din buffet. Det kan sagtens kombineres med både porcelænsfade og de mere almindelige fade af stål.

Mange tænker kun at bruge glasfade til at servere lagkage og kager til kaffen. Men glas kan anvendes til helt de samme serveringer som stålfade. Dog er materialet til den tunge side, hvilket gør at det ikke er så velegnet til fadservering. Men du kan sagtens anvende glasfade til alle former for forretter samt desserter.

Det flotte mønster i selve glasset går igen i hele serien. Og hele serien er lavet i glas – og i en rigtig flot kvalitet. Glasset er dog i en rimelig kraftig kvalitet, så du kan også sagtens servere mad og drikkevarer til alle børnene uden problemer. De høje cocktailglas og whiskyglas kan også bruges til madvarer, hvis du skal lave små portionsanretninger.

Lejeprisen er inklusive opvask.

 

 

 

Yderligere information

Størrelse

Ø 32 cm

Titel

Go to Top