Bordpynt
Ball-lysestage-Bordpynt
Natur-og-kobber-lysestager Bordpynt

Bordpynt

Bordpynt – Din fantasi bliver til virkelighed. Bordpynt er en essentiel del af ethvert arrangement, og her hos Fuglsanggaard Festudlejning er vi specialister i at omdanne dine ideer til virkelighed. Inspirationen til bordpynt kommer fra de delikate blomster købt engros til de vilde blomster jeg plukker i vejgrøften. Nogle gange bruges blomsterne, som de er. Og andre gange bearbejdes de for at opnå det perfekte udtryk.

For at holde trit med de seneste trends inden for interiør og mode, deltager vi regelmæssigt i messer som Formland i Herning og søger inspiration på diverse sociale medier samt gennem kurser. Dette sikrer, at vi altid er opdateret med de nyeste tendenser, som vi kan integrere i dit arrangement.

I vores showroom har vi et bredt udvalg af bordpynt, herunder vaser, lysestager, fade og opsatser, som alle er nøje udvalgt og udstillet. Dette gør det nemt for dig at se de forskellige muligheder, kombinere farver og materialer, og skabe din helt egen unikke bordpynt. Vi tilføjer løbende nye produkter til vores sortiment, og en af de seneste tilføjelser er vores svanemærkede lys i forskellige farver, som komplementerer vores udvalg af duge og servietter.

Vi forstår, at hvert lokale og hver lejlighed har sine egne specifikke krav. Derfor har vi altid forskellige borde dækket op i showroomet, og vi er klar til at skabe en ny opdækning efter dine ønsker. Vi vil gerne hjælpe dig med at overveje alle aspekter – fra valg af tallerkener, bestik og glas, samt hvordan servietterne kan foldes og præsenteres for at fuldende looket.

Besøg os og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe et unikt og mindeværdigt bord til din fest. Vi har åbent for besøg alle dage i ugen efter aftale. Ring til os på 21194026 og lad os begynde planlægningen af dit drømmebord.

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026

Kontakt mig

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Anledning*

    Evt. uddyb din henvendelse