Natur-og-kobber-lysestager Bordpynt
Ball-lysestage-Bordpynt
Hvidt-bord-med-sort-bordpynt Bordpynt

Bordpynt

Inspiration til bordpynt finder jeg alle vegne – og ligeledes materialerne. Der bliver købt blomster, og der bliver plukket blomster i vejgrøften. Nogle gange kan de anvendes direkte, andre gange skal de behandles inden det færdige resultat kommer frem. Via besøg på messer – Formland i Herning, inspiration på diverse sociale medier og ikke mindst gennem kurser følger jeg hele tiden op på hvilke tendenser, der rører sig indenfor interiør og modebranchen. Og selvfølgelig skal det jo så afstemmes til selve arrangementet og lejligheden.

I vores showroom er alle de forskellige vaser, lysestager, fade, opsatser mm. udstillet. Dermed er det let at se alle de forskellige farver og opstillinger af alle produkter og naturligvis enkelt at finde det der lige passer til din fest. Her kan du se, røre og prøve at lave din helt egen kombination af bordpynt. Og der kommer løbende nye produkter i sortimentet. Sidste nyhed er svanemærkede lys, som kommer i mange skønne farver. Og det hele naturligvis afstemt efter farver i duge og servietter.

Vi har altid dækket op på flere forskellige borde. Men vi laver gerne en ny opdækning, så du kan se både størrelse på bordet og hvor mange der vil være plads til. Der kan være mange forskellige forhold, der gør sig gældende ved det lokale, hvor festen skal holdes. Og er der egentlig plads til alt det bordpynt, som du gerne vil have på bordet? Hvor meget fylder tallerken, bestik og vinglas på bordet? Og hvordan skal servietterne være? Alle de spørgsmål vil vi gerne hjælpe med at besvare:-)

Vi har åbent for besøg alle dage i ugen efter aftale på tlf. 2119 4026.

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026

Kontakt mig

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Anledning*

    Evt. uddyb din henvendelse