Rødvinsglas

kr. 3,50

Chateau rødvinsglas – 57 cl.

 

Kategori:

Beskrivelse

Leje af rødvinsglas

Leje af rødvinsglas – Chateau glas serien rummer både vinglas, øl, snaps, champagne og vandglas. Form og funktion går hånd i hånd og de stilrene linier og den organiske form fremhæver flot glassets indhold. Glasserien er blyfri og tåler maskinopvask. Hvis du gerne vil slippe for opvasken efter festen, kan det naturligvis også lade sig gøre. Opvask er altid efter aftale – og prisen er 50 % af lejeprisen.

Når du skal holde den helt store fest;  Havebryllup i telt –  eller I har lejet en herregård i Nordjylland. Og de har bare ikke de flotte rødvinsglas, som du drømmer om. Her er det oplagt at leje alle glassene. Om du henter dem selv eller vi skal levere er nogle af de detaljer, vi aftaler særskilt. Lejeperioden er normalt ca. 3 dage, men skal du transportere dine glas til den anden ende af landet, finder vi også en løsning på det.

Til ethvert festbord hører nogle store flotte glas. Og vil du gerne have et godt glas til alle de gode vine, som du har købt? Vi har året igennem mange udlejninger af glas til bryllupper rundt omkring i Danmark. Og for os er de store rødvinsglas sammen med hvide stofduge lige det, der gør det hele lidt mere festligt og elegant.

Ved leje af rødvinsglas har du også taget det klimavenlige valg. Fremfor at købe nye glas, som måske bliver stillet ud i garagen de næste mange år. De ting, som vi meget sjældent bruger, kan vi med god samvittighed leje os til. Og ved at leje får du også for relativ få penge også en meget bedre kvalitet, end det som du ville købe til eget brug.

Vi har også fået dessertvinglas på lager.

Yderligere information

Størrelse

57 cl

Titel

Go to Top