Likørglas

kr. 3,00

Likørglas  – 5,5 cl. Inklusive opvask.

Kategori:

Beskrivelse

Leje af likørglas

Leje af likørglas – Efter middagen er der mange, der gerne vil servere en Baileys eller anden form for likør. Dette glas er det perfekte valg til den servering med en stor overflade til isterning mm. Et andet navn for likørglasset er “svinger”. Lejeprisen er inklusive opvask.

Forklaringen på dette navn er noget med at glassets udformning skal have så stor fordampningsflade som muligt, være behageligt at drikke af, være så stort i diameter, at det dækker næsen. Og være formet sådan at man kan svinge rundt med indholdet. Likører skal både kunne ses, smages og lugtes, når man drikker dem. Så det er også i et glas uden farve.

Ved leje af likørglas til festen vælger de fleste at tage halvt cognac og halvt likørglas. Som udgangspunkt er det ikke alle gæsterne, der vælger at sige ja tak til en likør eller cognac. Så antallet vil altid være lidt lavere end antal gæster. Hvis du er i tvivl, så spørg endelig. Efter mange års erfaring i branchen, plejer vi at kunne give et godt råd med på vejen. Også i vejledningen af antal glas til arrangementet.

Mange vælger at stille kaffe og likørglas frem på en buffet, så der er mulighed for at gæsterne kan hente en ekstra gang. I gamle dage blev det ofte serveret af tjenere, der gik rundt og spurgte alle gæster. Men du kunne så være uheldig lige at være “ude” i det tidsrum, hvor der blev serveret. Så en høflig form for selvbetjening kan være at foretrække.

 

Yderligere information

Størrelse

5,5 cl.

Titel

Go to Top