Showroom hos Fuglsanggaard Festudlejning
Lysestage-paa-lilla-dug Showroom
Bord-med-natur-og-grene Showroom

Showroom

Showroom – Når du skal i gang med at arrangere en stor fest, er der en masse tanker og ideer som det kan være svært at holde styr på. Og der er masser af steder, som du kan søge inspiration og gode råd – mange hjemmesider at kigge på.  Nogle tager på bryllupsmesse  – Bæredygtig bryllupsmesse 2021. Måske kan det gøre det lettere at finde den helt rigtige løsning til lige netop, det som passer til dig. Og hvad er det lige, som gør at festen bliver lige præcis, som du ønsker det? Vi deltager også på den bæredygtige bryllupsmesse, men kan naturligvis ikke have alt med på en messestand.

Derfor tilbyder  vi et besøg i vores showroom, hvor der er sat tid af til at se det hele. Og vi kan hjælpe med at gøre det hele lidt lettere. Et besøg i vores showroom, hvor du kan se det hele med egne øjne. Vi kan regne ud, om din fest kan være i lokalet eller teltet. Er der plads til alle gæsterne? Og vi kan hjælpe med at se nogle muligheder, så du får den fest, som du drømmer om. I det 70 kvm store showroom kan du se alle produkter; vaser, lysestager, service, farver og kvalitet på duge og servietter, borde og stole. Og du er velkommen til at lave en prøveopstilling – sætte tingene sammen på den måde, som du har tænkt, det skal være.  Og stille alle de spørgsmål som du vil….

At holde en stor fest – uanset om det er jubilæum, fødselsdag eller bryllup – så er der bare rigtig mange tanker og drømme for så vigtigt et arrangement. Og det er måske kun den ene gang i livet, at det foregår. Så derfor kan mange ting også ændres undervejs i planlægningen – i takt med at detaljerne falder på plads.  Se evt. vores Festpakker.

Vi har altid åbent efter aftale, både hverdag, aften og weekend – Ring eller send en sms på tlf. 2119 4026, så vi kan finde en tid, der passer dig.

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026

Kontakt mig

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Anledning*

    Evt. uddyb din henvendelse