Showroom
Showroom hos Fuglsanggaard Festudlejning
Runde borde i showroom

Showroom

Besøg vores showroom – Når du skal planlægge den perfekte fest, er det vigtigt at have alle detaljer på plads. Det kan være overvældende at skulle navigere i et hav af muligheder og ideer. Det er her, vores showroom kommer ind i billedet. Et sted, hvor du kan opleve, røre ved, og forestille dig præcis, hvordan din fest kommer til at se ud.

Et personligt touch til din store dag

I vores 70 kvm store showroom finder du alt, hvad du har brug for til din fest. Fra elegante vaser og lysestager til stof duge og servietter. Vi tilbyder en bred vifte af farver og kvaliteter, så du kan vælge præcis det, der passer til din stil. Vores borde kan hurtigt stilles op, så du kan få en fornemmelse af, hvordan dit arrangement kommer til at se ud.

Prøveopstilling

Hos os kan du lave en prøveopstilling for at se, hvordan alt vil passe sammen på din store dag. Du er velkommen til at eksperimentere med forskellige borddækninger, så du kan være sikker på, at alt er præcis som du drømmer om. Vi står klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at navigere i de mange muligheder.

Et showroom der forvandler drømme til virkelighed

Vi forstår, at planlægning af en stor fest, uanset anledningen, indebærer mange tanker og drømme. Det er måske en enestående begivenhed i dit liv, og alt skal være perfekt. Vores showroom er dit sted for inspiration og realisering af dine festdrømme. Vi har i vores opdækning også forskellige prøver på bordkort, menukort fra Cloud Celebration, som fuldender borddækningen.

Fleksibel booking for dit besøg

Vi ved, at tidsplanlægning kan være en udfordring, så vores showroom er åbent efter aftale. Du kan besøge os på hverdage, aftener eller weekender. Skriv en besked på nedenstående KONTAKT formular👇. Ring eller send en SMS til os på tlf. 2119 4026, så finder vi en tid, der passer til din tidsplan. Din fest starter her i vores showroom – et sted, hvor hver detalje tæller.

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026

Kontakt mig

  Navn*

  Telefonnummer*

  E-mail*

  Anledning*

  Evt. uddyb din henvendelse