Brudekjoler-og-bordpynt Showroom - Inspiration til din fest - Fuglsanggaard Festudlejning
Stage-på-lilla-bord Showroom - Inspiration til din fest - Fuglsanggaard Festudlejning
Runde borde med hvide duge og lilla bordpynt

Showroom – Inspiration til din fest

Når du skal i gang med at arrangere en stor fest, er der en masse tanker og ideeer som det kan være svært at holde styr på. Og der er masser af steder, som du kan søge inspiration og gode råd – mange hjemmesider at kigge på.  Nogle tager på bryllupsmesse  – bryllup.dk. Måske kan det gøre det endnu sværere at finde den helt rigtige løsning til lige netop, det som passer til dig. Og hvad er det lige, som gør at festen bliver lige præcis, som du ønsker det?

Jeg kan hjælpe med at gøre det hele lidt lettere. Et besøg i mit showroom, hvor du kan se det hele med egne øjne. Vi kan regne ud, om det kan være i lokalet. Er der plads til alle gæsterne? Og jeg kan hjælpe med at se nogle muligheder, så du får den fest, som du drømmer om. I det 70 kvm store showroom kan du se alle produkter; vaser, lysestager, service, farver og kvalitet på duge og servietter, borde og stole. Og du er velkommen til at lave en prøveopstilling – sætte tingene sammmen på den måde, som du har tænkt, det skal være.  Og stille alle de spørgsmål som du vil….

At holde en stor fest – uanset om det er jubilæum, fødselsdag eller bryllup – så er der bare rigtig mange tanker og drømme for så vigtigt et arrangement. Og det er måske kun den ene gang i livet, at det foregår. Så derfor kan mange ting også ændres undervejs i planlægningen – i takt med at detaljerne falder på plads.  Se evt. vores Festpakker.

Jeg har altid åbent efter aftale, både hverdag, aften og weekend – så ring eller send en sms på tlf. 2119 4026, så vi kan finde en tid, der passer dig.

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026

Kontakt mig

Navn*

Telefonnummer*

E-mail*

Anledning*

Evt. uddyb din henvendelse