Vaser-til-lys-og-blomster Showroom
Grapeland-plum-serviet Showroom
Bryllup-lilla Showroom
Flasker-paa-bakke Showrom
Ranunkler-i-vase Showroom
4-str vaser Showroom
Showroom - Blomsterkrans
Showroom - Sand serviet
Vaser-med-gravering Showroom

Besøg i showroom

Når du skal i gang med at arrangere en stor fest, er der en masse tanker og ideeer som det kan være svært at holde styr på. Og der er masser af steder, som du kan søge inspiration og gode råd – mange hjemmesider at kigge på. Og ofte kan det gøre det endnu sværere at finde den helt rigtige løsning til lige netop, det som passer til dig. Og hvad er det lige, som gør at festen bliver lige præcis, som du ønsker det?

Vi kan hjælpe med at gøre det hele lidt lettere. Et besøg i vores showroom, hvor du kan se det hele med egne øjne. Vi kan regne ud, om det kan være i lokalet. Er der plads til alle gæsterne? Og vi kan hjælpe med at se nogle muligheder, så du får den fest, som du drømmer om. I vores 70 kvm store showroom kan du se alle produkter; vaser, lysestager, service, farver og kvalitet på duge og servietter, borde og stole. Og du er velkommen til at lave en prøveopstilling – sætte tingene sammmen på den måde, som du har tænkt, det skal være.  Og stille alle de spørgsmål som du vil….

Vi har altid åbent efter aftale, både hverdag, aften og weekend – så ring eller send en sms på tlf. 2119 4026, så vi kan finde en tid, der passer dig.

Nyt Nyt Nyt: Åbent hver torsdag fra 15 til 18.00

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026