Vandkaraffel

kr. 10,00

Atelier vandkaraffel – 1 liter

Kategori:

Beskrivelse

Leje af vandkaraffel

Leje af vandkaraffel – Når du skal holde en stor fest med masser af vin og andre drikkevarer, så er det altid godt at sørge for vandglas og vandkarafler. Og vi er så heldige, at vi over det meste af landet har en fantastisk god kvalitet af vand. Og det koster næsten ingenting.

Link til “Tjek din vandkvalitet.”

Ved leje af vandkaraffel og vandglas er du også med på den klimavenlige udgave af at holde en fest. Du serverer vand fra hanen i stedet for dåser og plastic flasker. Og eftersom det er denne ene gang, du skal bruge 20 vandkarafler, giver det heller ikke så meget mening at købe dem i stedet for at leje dem.

Hvis du synes, det ser lidt tamt ud på bordene med karafler, kan du nemt pifte dem op med div. bær, lime eller citron. Mynteblade eller stilke er også meget dekorative i de fine karafler. Det ser mere indbydende ud på festbordet.

Vi har to former for karafler til postevand – se også vinkaraffel. De har begge et indhold på 1 liter.  Så det er bare at vælge hvilken model der passer til dig og dit festbord.

Du kan også vælge at lave forskellige former for blandinger med saft. Enten der er nogen blandt gæsterne, der ikke drikker alkohol? Eller hvis du gerne vil servere sodavand eller andet på en flot måde på bordet. De kan desuden også bruges til at servere den varme chokolade til fødselsdagen.

Yderligere information

Størrelse

1 liter

Titel

Go to Top