Borddækning Sommerfest i telt
Ann-dækker-bordet Borddækning
Borddaekning-til-bryllup Borddækning

Borddækning

Borddækning er ikke blot en service, det er min passion.  Og det har det altid været. Jeg finder inspiration overalt – i naturens skønhed, i kvalitetsmaterialer, i farvespil og former. Denne inspiration tager jeg med ind i mit showroom hver dag, og jeg vil elske at dele den med dig og din fest.

Når du træder ind i mit showroom, træder du ind i en verden af muligheder. Her kan du finde inspiration og gode ideer til, hvordan dit festbord kan komme til live. Med et bredt udvalg af vaser, skåle og lysestager kan du nemt forestille dig, hvordan du selv kan skabe et imponerende bord. Ønsker du at se, hvordan det hele kan se ud sammen, laver jeg gerne en prøveopdækning for dig.

Men hvad hvis du ønsker hjælp til det hele? Jeg tilbyder professionel service til borddækning, herunder opsætning af service, duge, servietter og blomster. Uanset om det er hjemme privat, i et forsamlingshus eller på din arbejdsplads. Ingen opgave er for stor eller lille for mig. Fra små intime fester til begivenheder med hundreder af kuverter. Jeg har erfaringen og rutinen til at håndtere det hele effektivt.

Prisen? Jeg tilbyder en fast pris for opgaven, med en timepris på 325 kr. Har du hjælpere, kan processen gå endnu hurtigere, hvilket sikrer at alt er klar til tiden.

Jeg tilbyder også at lave bordpynt klar til afhentning. Når det kommer til stofservietter, folder jeg dem UB og leverer dem i trådkurve for at sikre, de ankommer uden at være trykkede.

Kontakt mig for at drøfte dine idéer og ønsker for borddækningen. Lad os sammen skabe et bord, der ikke bare er smukt at se på, men som også fortæller en historie og skaber en atmosfære, der vil blive husket.

Anbefaling:

“Vi var slet ikke i tvivl om at vi ville have Ann ved Fuglsanggård til at hjælpe os, da vi besluttede os for at holde konfirmationen hjemme. Vi var godt klar over at det ville blive et stort arbejde at blive klar til festen med 60 gæster hjemme i haven. Ganske kort efter at teltet var rejst stod Ann her som aftalt med borde, stole og service. Så havde vi god tid til at planlægge hvordan det hele skulle stå. Dagen før festen kom Ann og dækkede de smukkeste borde efter konfirmandens ønsker i de aftalte farver. Smukke blomster var købt ind og flotte vaser med buketter blev kreeret til alle bordene kombineret med grønt fra haven.
Ann var super fra første møde til slut. Hun lyttede til vores ønsker, overholdt alle aftaler og kom med gode ideer og løsninger.
Det gav os en masse ro at vide at borddækningen var der styr på, så vi i stedet kunne bruge tiden på at færdiggøre talen og det sidste praktiske inden festen.”
De varmeste anbefalinger herfra 👌 Heidi

Med venlig hilsen
Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026

Kontakt mig

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Anledning*

    Evt. uddyb din henvendelse