Borddækning
Borddaekning-til-bryllup Borddækning
Ann-dækker-bordet Borddækning

Borddækning

Borddækning er min passion – og har altid været det. Jeg finder inspiration til mit showroom hver eneste dag i alt hvad jeg ser på. I materialer, farver, strukturer og former. Inspirationen er i naturen, i nogle lækre produkter eller i os selv. Og jeg giver gerne noget af al den inspiration videre til dig og din fest.

Du er altid velkommen til et besøg i showroomet for inspiration og gode ideer til,  hvordan bordet skal dækkes. Vi kan hurtigt lave en prøve opdækning, så du kan se det hele på en gang. Jeg har mange forskellige vaser, skåle og lysestager, så du nemt kan gøre det hele selv. Eller du kan booke mig i nogle timer til borddækning af service, duge, servietter og blomster. Andre gange tager jeg ud i forsamlingshuset og klarer opstilling med borde og stole samt dækker bordet med duge, servietter og blomster. Ingen opgave er for stor eller lille:-)

Jeg giver gerne en fast pris for opgaven. Jeg har mange års erfaring og rutine, så det tager ikke lang tid for mig. Stiller du selv med nogle hjælpere til borddækningen, går det hele hurtigere. Så ønsker du lidt eller meget hjælp – eller ønsker du helt at slippe for det praktiske forud for festen? Jeg har været med til at dække alt fra helt små fester til flere tusinde kuverter. Timepris: 300 kr.

Jeg kan også tilbyde at lave bordpynt til afhentning, så det er klar til at sætte på bordet. Stofservietter folder jeg UB. De bliver leveret i trådkurve, og undgår dermed at blive trykkede ved  transporten.  Ring eller send mig en mail, så vi kan snakke om, hvordan du ønsker bordet skal se ud.

Anbefaling:

“Vi var slet ikke i tvivl om at vi ville have Ann ved Fuglsanggård til at hjælpe os, da vi besluttede os for at holde konfirmationen hjemme. Vi var godt klar over at det ville blive et stort arbejde at blive klar til festen med 60 gæster hjemme i haven. Ganske kort efter at teltet var rejst stod Ann her som aftalt med borde, stole og service. Så havde vi god tid til at planlægge hvordan det hele skulle stå. Dagen før festen kom Ann og dækkede de smukkeste borde efter konfirmandens ønsker i de aftalte farver. Smukke blomster var købt ind og flotte vaser med buketter blev kreeret til alle bordene kombineret med grønt fra haven.
Ann var super fra første møde til slut. Hun lyttede til vores ønsker, overholdt alle aftaler og kom med gode ideer og løsninger.
Det gav os en masse ro at vide at borddækningen var der styr på, så vi i stedet kunne bruge tiden på at færdiggøre talen og det sidste praktiske inden festen.”
De varmeste anbefalinger herfra 👌 Heidi

Med venlig hilsen
Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026

Kontakt mig

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Anledning*

    Evt. uddyb din henvendelse