Udlejning af borde og stole

Her kan du leje lange borde, der kan kobles sammen i længden. Og runde borde i forskellige størrelser. Ståborde til receptioner mm. Alle borde er såkaldte letvægtsborde, som er lette at flytte rundt med – men med samme styrke som træborde.

En rigtig god stol betyder rigtig meget for de fleste. Og de polsterede stole har en fantastisk siddekomfort! Så skal du sidde mange timer til et bryllup, kan det godt anbefales at vælge den bedste stol. Har du brug for at leje en stol til en studenterfest eller andre arrangementer, hvor det er mindre vigtigt, kan vi anbefale den sorte klapstol.

Udlejning af borde og stole er til de større fester i livet, såsom barnedåb, konfirmation og bryllup. Og det giver ofte flere spørgsmål end svar, når du først begynder at undersøge markedet. Derfor tilbyder jeg altid et uforpligtigende besøg i mit showroom, hvor du kan se alle produkter. Her kan du se opstilling af de forskellige størrelser, og se hvad der passer til dig og din fest.

 • Klapstole

  DKK 10,00
  Sort klapstol med god siddekomfort - Kan bruges ude og inde. Den sorte klapstol er let at håndtere, og kan sagtens transporteres i bagagerummet af din bil.  
 • Lange borde

  DKK 50,00
  Der er plads til 8 personer omkring dette letvægtsbord - 3 på hver side og 1 for hver bordende. Bordene kan kobles sammen i længden, så de står stabilt.  
 • Polster stol

  DKK 20,00
  Sort stol i god kvalitet - med polster på sæde og ryg. Det brede sæde giver en rigtig god siddekomfort.  
 • Runde borde

  DKK 80,00DKK 100,00
  Der er plads til 8-12 personer omkring dette letvægtsbord, alt efter hvilken stol du vælger. Ø160 cm: Plads til 8 personer ved polstrede stole - plads til 10 personer ved klapstole. Ø180 cm: Plads til 10 personer ved polstrede stole - plads til 12 personer ved klapstole.
 • Ståborde

  DKK 60,00
  Leje af ståborde - H 110 cm - Ø 80 cm