Barstole

kr. 30,00

Barstol i sort kunstlæder – Siddehøjde 80 cm – Sammenklappelig

Kategori:

Beskrivelse

Leje af barstole

Leje af barstole til festen – Her kan du på en enkelt måde skabe lidt hyggelig stemning foran baren til de gæster, der måske lige trænger til at hvile lidt. Afhængig af festens størrelse og længden på baren er det ofte nok med 2-3 stk. Skal du derimod bruge det til en reception med ståborde, er det en god ide at opgradere antallet af stole.

Denne barstol er en enkel barstol udført i kraftigt pulverlakeret sort stål stel med et velpolstret sæde. Den er betrukket med sort kunstlæder. Barstolen er sammenklappelig og har endvidere fodhviler, altså en ret god siddekomfort.
Stolen kan stakkes op til 10 stk.

Som altid er det også muligt at hente dine stole selv. Har du en stor bil eller en trailer med overdækning, kan du hente hver torsdag fra 15 til 18.00 – eller du kan hente i vores “Hent selv rum” efter aftale. Det er en rigtig god ide at bestille det antal, som du skal bruge, så de ikke er udlejet til anden side. En udlejning af stole er ca. 3 dage og prisen dækker hele udlejningsperioden. Vi har ingen minimum bestilling, så er det bare 2 stole, du mangler, kan du naturligvis bare leje dem.

Stolen kan bruges både ude og inde.

 

 

Yderligere information

Vægt

5,4 kg.

Dybde

56 cm

Bredde

45 cm

Titel

Go to Top