Runde borde

kr. 90,00kr. 110,00

Der er plads til 8-12 personer omkring dette letvægtsbord, alt efter hvilken stol du vælger:

Ø160 cm: Plads til 8 personer ved polstrede stole – plads til 10 personer ved klapstole.

Ø180 cm: Plads til 10 personer ved polstrede stole – plads til 12 personer ved klapstole.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af runde borde

Leje af runde borde er meget populært for tiden – specielt til bryllupper. Dog skal du bruge lidt mere plads i lokalet i forhold til almindelige lange borde. En god tommelfingerregel er ca. 1 kvm pr. gæst ved lange borde og ca. 1,5 kvm. pr. gæst ved runde borde. Men er du i tvivl, så er du altid meget velkommen til at se en bordopstilling i vores showroom. De runde borde er med 50 mm plastbordplade af lys grå HDPE og der er et understel af pulverlakeret stål. Desuden manuel lås på benene, så bordet står stabilt. Og de kan også tåle at stå både ude og inde. Eftersom det er letvægtsmateriale er det nemt og hurtigt at klappe bordene sammen, hvis det ønskes.  På de runde borde er der god plads til bordpynt.

Vi anbefaler altid at leje stofduge til de runde borde af flere årsager. Det er flot og elegant med en dug, der falder naturligt rundt om bordet. Og det er ofte også den billigste mulighed at leje en dug fremfor at købe en papirdug af en rimelig kvalitet. Vask af duge i dag er også den rigtige løsning af hensyn til miljøet, da de fleste vaskerier er miljøcertificerede.

Og til de runde borde har vi store firkantede duge i 2 str. som passer til bordene. En rund dug vil nemlig blive oval efter flere gange vask og rulning, hvorimod den firkantede vil kunne bevare faconen. Du får dugene udleveret i en stofsæk, som du bruger til at lægge de beskidte duge i efter festen. Nemt og ligetil…….. Vi har hvide og råhvide stofduge til de runde borde: Se under “duge og servietter”.

Er du i tvivl om hvilken størrelse bord, der passer bedst til dit arrangement? Så kan du enten ringe til os eller du kan komme forbi vores showroom, hvor vi har begge borde opstillet. Her kan du se og prøve alle de forskellige muligheder, der er.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

Ø160, Ø180

Titel

Go to Top