Klapstole

kr. 12,00

Sort klapstol med god siddekomfort – Kan bruges ude og inde – Vægt 3,5 kg.

 

 

Kategori:

Beskrivelse

Leje af klapstole

Leje af klapstole – Kraftig ergonomisk klapstol som er nem at håndtere. I og med at stolen fylder så lidt, kræver det næsten ingen plads at opbevare mange stole. Den er ideel til private fester eller firmaet der arrangerer underholdning, foredrag, konferencer eller lignende. Eller til morgenkaffe for at fejre sølv- eller guldbryllup. Der er ofte situationer, hvor du ikke helt kender antallet af gæster.

Den sorte klapstol kan sagtens transporteres i din egen bil eller trailer. Og der kan være mange stole (ca.50 stk.) i en almindelig stor stationcar. Stolene kan stables, så de ligger i spænd af hinanden. Hvilket gør at de fylder mindre, end man lige umiddelbart ville tro.

Det er altid en god ide at reservere det antal, som du har inviteret til. Og så kan vi reducere i ordren, når du kender det nøjagtige antal gæster. Er du i tvivl om det er den rigtige stol til din fest, så er du meget velkommen til at kigge forbi i vores showroom for at prøve at sidde på stolen.

Leje af klapstole til studenterfest

Skal du holde studenterfest i haven, er dette et oplagt valg. Måske kommer der lige lidt flere forbi, og så kan du hurtigt slå nogle flere stole op. Og det lidt smalle stolesæde gør, at det er let af få plads til en ekstra ved bordet. Denne klapstol har desuden en tværpind både foran og bagpå, så den ikke “synker” ned i græsset.

Når du skal leje stole til en fest eller andet arrangement, er det også godt at tænke over, hvor længe dine gæster skal sidde? Er det til unge mennesker, som måske ikke stiller helt de samme krav til komforten som den lidt ældre generation? En klapstol kan vi ikke anbefale til et bryllup, hvor dine gæster skal sidde i 12 timer. Vi tager gerne en snak om dit valg – også om stole.

Lange borde der passer til leje af klapstole, finder du her: Lange borde

Stolen har en vægt på 3,5 kg  – og en max belastning på 120 kg.

 

Yderligere information

Størrelse

43 x 43 x 80 cm

Titel

Go to Top