Lange borde

kr. 50,00

Der er plads til 8 personer omkring dette letvægtsbord – 3 på hver side og 1 for hver bordende.

Bordene kan kobles sammen i længden, så de står stabilt.

 

Kategori:

Beskrivelse

Leje af lange borde

Leje af lange borde – Dette plastbord er et robust bord med 45 mm bordplade af lys grå polyethylen og sammenklappeligt understel. Det smarte plastbord er resistent mod stød og fugt ved almindelig brug, og er derfor velegnet til udendørs brug, eller brug i lokaler der hurtigt skal kunne ryddes eller til udlejning. Der er plads til 6 personer ved bordet, og det kan derfor også bruges til møder, konferencer, undervisning og meget mere. Bordene kan kobles sammen i længden og der er manuel lås på benene, så bordet står stabilt.

Leje af lange borde er meget populært til teltfester. Det kræver mindst muligt plads, så du kan have mange gæster i teltet. En god tommelfingerregel er ca. 1 kvm pr. gæst ved lange borde. Men er du i tvivl, så er du altid meget velkommen til at se en bordopstilling i vores showroom. Og de kan også tåle at stå både ude og inde. Eftersom det er letvægts materiale er det nemt og hurtigt at klappe bordene sammen, hvis det ønskes.

Selve bordet vejer kun 13,3 kg. Du er naturligvis altid velkommen til at hente de borde, som du ønsker at leje. Eller vi kan levere til døren –  og på det tidspunkt, der passer dig.

Til de lange borde har vi lange duge i 3 str. Her skal du bruge en dug på 220 cm, hvis de skal stå hver for sig.  Skal du sætte bordene sammen i hestesko eller andre opstillinger, er det vigtigt at huske lidt ekstra længde til overlap og ca. 20 cm til at hænge ned.  Vi anbefaler at anvende så lange duge som muligt – og dermed så få overlapninger som muligt. Vi har stofduge i mange farver til de lange borde: Se under “duge og servietter”.

Vi har også de populære Duni rulleduge til de lange borde – i hvid, sort og creme.

 

Mål: 77×180 cm

Yderligere information

Størrelse

L 180 cm – Br. 77 cm

Titel

Go to Top