Polster stol

kr. 21,00

Sort stol i god kvalitet – med polster på sæde og ryg.

Det brede sæde giver en rigtig god siddekomfort.

 

Kategori:

Beskrivelse

Leje af stole

Stabelstol i god kvalitet, med polster på sæde og ryg. Denne type stabelstole har god siddekomfort, og det brede sæde giver god plads til den enkelte bruger. Stolene er lette og kan nemt stables i stakke á 10 stk. De er derfor nemme at transportere rundt eller gemme væk. Og dermed rigtig gode til hurtig omstilling ved møder, foredrag, konferencer eller i rum der bruges til flere formål. Ved leje af stole til foredrag kan det være krav, at der skal anvendes beslag til sammenkobling af stole. Se billede.

En god stol at sidde på betyder faktisk rigtig meget. Særligt når det er et længere varende arrangement, er det godt at prioritere stolen højt. Til fester i telt er det også lidt varmere at sidde på en dejlig blød stol. Eller hvis det er til bryllup, hvor det jo ofte er en fest, hvor gæsterne skal sidde meget længe på stolen.

Reservation på leje af stole

Du er meget velkommen til at lave en forhåndsreservation på den pågældende dato for din fest. Der er flere perioder på året, hvor der er stor efterspørgsel på leje af stole. Særligt i konfirmations weekenderne er de booket lang tid i forvejen.

Når vi leverer stolene har vi altid en stolevogn med til at transportere dem rundt i festlokalet – eller ud til teltet. I særlige tilfælde er det også muligt at låne stolevognen, hvis det kan lade sig gøre i forhold til andre arrangementer. Vi passer godt på stolene, så de også er pæne, når de kommer ud til din fest. Polster stole kan kun lejes med levering.

Lejeperioden er altid efter aftale, hvilket normalt er henover weekenden. Ca. 3 dage.

Ønsker du ekstra stole, som ikke fylder så meget, kan vi anbefale klapstole. 

 

 

 

Yderligere information

Størrelse

Br. 52 cm x D. 42 cm x H 82 cm

Titel

Go to Top