Flagstang med dannebrogsflag

kr. 45,00

Flagstang med rigtig flagdug – H. 180 cm

Kategori:

Beskrivelse

Leje af flagstang

Leje af flagstang til at stille udenfor teltet eller hoveddøren, hvor du skal holde festen. Her kan du markere hvor indgangen til festen er, så dine gæster føler sig velkomne. Eller du kan lave en hel flagalle med flag, der viser vej til selve lokalet. En enkel og festlig måde at gøre det nemt for dine gæster at finde den rigtige indgang.

Den kongelige flagfabrik; Langkilde og Søn, Kgl. Hofleverandør har leveret flag siden 1938 og er i dag ejet af 4. generation i samme familie. Oluf Langkilde startede med at reparere flag som ung efter han faldt ned fra en mast på det skib, han sejlede med. Og det udviklede sig til en mindre flagfabrik, som gik i arv til næste generation. Her kan du også købe de selv samme flag, som du kan leje.

Som privatperson må du hejse Dannebrog på alle officielle flagdage – i en almindelig høj flagstang. Men herudover er det også stadig en udbredt tradition at hejse Dannebrog, når der er fødselsdag, dåb, konfirmation eller bryllup. Samt mange andre mærkedage, hvor du ønsker at gøre det hele lidt mere festligt. Og med en flagstang som denne på 180 cm kan du pynte op både ude og inde.

Skal du holde festen i et telt, kan du også bruge et par flag til at markere hvor konfirmanden eller fødselaren skal sidde. Eller til at skabe lidt rum i det store hvide telt. Evt. sammen med et par cafeborde, hvor dine gæster også kan stå og snakke. Flagstangen er i hvidmalet træ og i et helt enkelt design. Den er 180 cm høj.

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Størrelse

H. 180 cm

Titel

Go to Top