Hynde til klapstole

kr. 3,50

Hynde til klapstole – 38 x 38 cm – Olivengrøn.

Kategori:

Beskrivelse

Hynde til klapstole

Leje af hynde til klapstole i en flot olivengrøn farve. Her kan du få en endnu bedre siddekomfort ved at lægge en hynde på sædet af klapstolen. Materiale: 88 % polyester og 12 % nylon. STANDARD 100 by OEKO-TEX®-mærket identificerer tekstilprodukter, der ikke indeholder skadelige niveauer af kemiske stoffer.

En hynde til en klapstol kan være fin til havefesten, hvis dine gæster skal sidde i mange timer. Desuden giver den også lidt ekstra varme ovenpå den hårde klapstol. Ved leje af hynde til klapstole skal du bare tørre dem af med en fugtig klud og lægge dem tilbage i transportkassen.

Skal du bare bruge klapstolene i få timer, måske til en studenterfest, er det ikke helt så nødvendigt at leje hynder med. Der er en ganske fin siddekomfort på stolen alene. Det afhænger også lidt af hvem du inviterer til festen. Er det en familiefest med gæster i alle aldersgrupper, kan det godt anbefales at leje en hynde med.

Selve hynden måler 38 x 38 cm med let rundede hjørner og er bare 2 cm tyk. Så du kan også leje en lille portion af hynderne med til festen og lade din gæster vælge selv, om de ønsker en hynde på stolen.

Yderligere information

Størrelse

38 x 38 cm

Titel

Go to Top