Ståborde

DKK 65,00

Leje af ståborde – H 110 cm – Ø 80 cm

 

Kategori:

Beskrivelse

Leje af ståborde

Leje af ståborde – Bordet er udført i særdeles hårdfør plast, og derfor resistent mod fugt og små stød. Bordpladen er udført i 45 mm lys grå polyethylen og understellet kan nemt klappes sammen. Bordet har indbyggede stabelspor, som gør det nemt at stable og transportere. Den hårdføre bordplade gør at det egner sig godt til udendørs brug, men også til brug på messer, udstillinger eller i spiseområder. Også kaldet cocktail-borde, bar borde, receptionsborde eller cafeborde.

Mange vælger at leje nogle få ståborde til festen. De er perfekte, hvor gæsterne mødes til en velkomstdrink. Og senere på aftenen kan de flyttes hen til barområdet. Og de kan anvendes både ude og inde. Jeg anbefaler ofte mine kunder at leje nogle ståborde. Antallet afhængig af antallet af gæster. 3-4 borde vil være passende til en fest på 50 personer.

Du er meget velkommen til at hente bordene selv. Eftersom de kan klappes sammen, kan der selv i den mindste bil sagtens være 5 ståborde. Og der er ingen ekstra udgifter forbundet med at leje bordene. Priserne er inklusive moms og der er ingen yderligere afgifter eller gebyrer.

Til den helt store reception i firmaet er de også oplagte at bruge. Det giver lige den ekstra plads og fleksibilitet, når der kommer mange mennesker på et tidspunkt. Elegante og funktionelle runde højde borde til den lille eller store reception.  De kan også bruges til receptionen hvor du både har stående og siddende gæster.

Har du fernisering i din butik eller galleri, kan du også leje nogle få borde. Her kan dine gæster stille hvidvinsglasset eller den lille tallerken. Og de kan let flyttes udenfor, hvis vejret tillader det. En særdeles fleksibel opdækning.

Ønsker du stofdug til dette bord anbefales størrelsen 140×140 cm – og de findes i hvid og råhvid. Se Duge

 

 

Yderligere information

Størrelse

Ø 80 cm – H 110 cm

Titel

Go to Top