Stålfad

kr. 10,00

Ovalt rustfri stålfad m/omrullet kant – Mål: B 32 x L 45 cm – Inklusive rengøring

Kategori:

Beskrivelse

Leje af stålfad

Leje af stålfad – Ovalt rustfri stålfad m/omrullet kant – Mål: B 32 x L 45 cm. Til servering af kød, kartofler, salater, brød og andet. Tåler opvask i maskine.

Hvis du skal bruge bestik til servering, kan vi anbefale en ske + gaffel eller en serveringstang. Stålfade er det neutrale valg til at servere mad til din fest. Enkelt og pænt. De er super nemme at håndtere for personalet, idet de er ganske lette. Skal du anrette rigtig meget mad, evt. med mange gange opvask imellem, er de også at foretrække fremfor de tunge porcelæn fade. Og de kan tåle ganske hård behandling.

Skal du selv lave maden til festen og gerne vil være i god tid. Ved brug af stålfade, kan du både sætte dem på køl, frost og i varmekasser. Ved at lave noget af maden halvfærdig, filme det og sætte det på køl, kan du være på forkant, når du blot skal pynte maden lige før den skal på bordet.

Til servering fra fad, er denne størrelse også meget velegnet. Både til forret, hovedret og dessert. Fadet er desuden ganske let at bære, som jo kan være en fordel for serveringspersonalet, når de skal servere for dine gæster.

Yderligere information

Størrelse

L 45 cm
B 32 cm

Titel

Go to Top