Duge til lange borde

DKK 50,00DKK 60,00

Stofduge til lange borde – L 180 og 220 cm – Lejeprisen er inklusive vask.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leje af duge til lange borde

Leje af duge til lange borde – Når du har bestilt dine duge, aftaler vi et tidspunkt for afhentning, som passer dig. Du får duge og servietter udleveret i en stofpose.  Og efter brug ryster du dugene og lægger dem tilbage i posen. Så afleverer du sækken til mig en af de følgende dage – og så sender jeg det hele på vaskeri. Let og enkelt!

“Vores vaskemidler er svanemærket, det opfylder dermed skrappe miljøkrav, og tager hensyn til den menneskelige sundhed”. Citat KruseVask. Se mere på kruse-vask.dk

Dugene findes i følgende farver: Hvid, råhvid, grå, lysegul, karry, lyserød, rød, lyseblå, kobolt,  lys grøn, støvet grøn, rosa, bordeaux, tobak, lys grå, mørk grå, lys lilla og mørk lilla. Jeg har en mappe med stofprøver i showroomet – så kom forbi og se alle de skønne farver. Jeg har åbent i showroomet efter aftale på tlf. 21194026. Og det gælder både hverdag, aften og weekend. Hvis du ikke har mulighed for at komme her forbi, kan jeg også sende billeder af de forskellige prøver.

Jeg har duge til lange borde – men naturligvis også til runde borde. Hvis der er specielle opstillinger med bordene, og du er i tvivl om hvilken dug, du skal vælge. Så ring endelig, så du får den rigtige dug til festen. De fleste ting kan sagtens klares på tlf. Hvis du målene på bordene – og naturligvis antal, så hjælper jeg også gerne med at regne antallet ud. Og spørge ind til dug på gavebord, buffet, bar + diverse andre borde, der skal i brug til festen.

Igennem årene har jeg hjulpet mange kunder, der havde taget fejl af bord størrelse. Eller simpelthen bare havde glemt at bestille duge. Vi har som regel lidt på lager, så vi også kan hjælpe i en nødsituation.

NB. Forskellige farver i de to længder.

Yderligere information

Størrelse

L 180, L 220