Duge til lange borde

kr. 58,00kr. 75,00

Leje af duge til lange borde – L  180 og 220 cm -Bredde 140 cm – Lejeprisen er inklusive vask.

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Leje af duge til lange borde

Leje af duge til lange borde – Nu kan du bestille duge og hente dem, når det passer dig. Vi har netop fået lavet et “HENT&FEST” rum, hvor du altid kan hente. Send din bestilling online eller via mail til ann@fuglsanggaard.dk, så sørger vi for, at de er klar til det ønskede tidspunkt. Bestilling fredag inden 12.00 til den efterfølgende weekend. Altså 7 dage før udlevering. Du får duge og servietter udleveret i en stofpose. Efter brug ryster du dugene og lægger dem tilbage i posen. Så afleverer du stofposen samme sted dagen efter festen. Vi sender det hele på vaskeri. Let og enkelt!

Vær opmærksom på at farvede duge altid kan have forskellige farvenuancer, da de jo bliver vasket mange gange. Så ønsker du 100 % farve ensartethed, kan vi anbefale at købe Duni rulleduge i stedet.

Udlejning af duge

Jeg har duge til lange borde – men naturligvis også til runde borde. Hvis der er specielle opstillinger med bordene, og du er i tvivl om hvilken dug, du skal vælge. Ring endelig, så du får den rigtige dug til festen. De fleste ting kan sagtens klares på tlf. Har du målene på bordene – og naturligvis antal, så hjælper jeg også gerne med at regne antallet ud. Og jeg spørger som regel også ind til de ting, du måske ikke har tænkt på endnu.  Såsom dug på gavebord, buffet, bar + diverse andre borde, der skal bruges til festen. Igennem årene har jeg hjulpet mange kunder, der havde taget fejl af bordenes størrelse. Eller simpelthen bare havde glemt at bestille duge. Vi har som regel lidt på lager, så vi også kan hjælpe i en nødsituation.

Jeg har åbent i showroomet efter aftale på tlf. 21194026. Og det gælder både hverdag, aften og weekend.

 

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Størrelse

L 180, L 220

Farve

Hvid, Beige, Rosa, Rød, Bordeaux, Olivengrøn, Tobacco, Lyseblå, Kongeblå, Grå, Graffitgrå

Titel

Go to Top