Duni rulledug

kr. 350,00kr. 450,00

Duni rulledug – 25 meter

Hvid, sort, creme, grå, grøn, rød, bordeaux og blå.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Duni Rulledug

Duni Airlaid rulledug i den gode kvalitet. Skal du dække borde til rigtig mange mennesker og gerne vil have et flot bord, så kan du med fordel købe en rulledug. Mange papirduge er desværre så tynde i papiret, at det kan være svært at dække bordet, uden at der går hul i dugen. Derfor kan det godt svare sig at købe en lidt bedre og kraftigere kvalitet. Denne kvalitet findes i hvid, sort, creme, rød, bordeaux, grøn, blå og grå.

De fleste borde i festlokaler er mellem 75 og 90 cm brede, hvilket passer perfekt til bredden på 1,2 meter. Denne papir kvalitets dug ligner stof til forveksling. Og som falder pænt ud over kanten af bordet. Duni har desuden designet de meget kendte middagsservietter – 40 x 40 cm.

Duni har skabt disse produkter med stor vægt på at det skal være det bæredygtige valg. Og deres produkter er naturligvis svanemærkede udover en række internationale certificeringer. Hvis du vil vide mere, så læs på Duni.com

Jeg har en del kunder som spørger til prisforskellen på en papirdug og en rigtig stofdug. Og afhængig af hvordan bordene skal stå i lokalet og hvor mange der skal sættes sammen osv. Så er det godt og vel det dobbelte i prisen, hvis der skal en “rigtig” dug på bordet. Men er det en fest til ca. 20 – 25 pers. er der måske for meget i en rulle på 25 meter. Jeg hjælper gerne med til at regne ud, hvad der bedst kan betale sig for dig – så du har et godt grundlag for at vælge det helt rigtige produkt i den sidste ende.

Den største forskel på en papirdug og en stofdug er måden, den falder på. Stofdugen vil altid falde blødt rundt om bordet og papirdugen skal bøjes rundt om kanterne.

 

Yderligere information

Størrelse N/A
Farve

Hvid, Sort, Creme, Grå, Grøn, Rød, Bordeaux, Blå, Champagne

Titel

Go to Top