Blog2022-02-01T08:18:13+01:00

BLOG

Hej 💚 og velkommen til min blog. Bloggen er et billede af min hverdag som festleverandør. Og jeg håber at kunne give inspiration til en smuk borddækning – samt give et par gode ideer til hvad der ellers er brug for til din fest.

Som festleverandør vil jeg jo gerne gøre mit til at du får en fantastisk fest – og noget som du kan huske tilbage på som en helt speciel dag. Derfor er det altid vigtigt at planlægge lidt. Undersøge markedet og finde ud af hvordan det hele skal arrangeres. I denne branche sker der en hel masse. Det er blevet nemmere end nogensinde før at finde inspiration og ideer til at gøre det hele selv. Men det er også godt at få nogle gode råd med på vejen af nogen der har prøvet det før. Eller af os, der arbejder med festlige begivenheder hver eneste dag året rundt.

Her vil jeg skrive om de ting og overvejelser, som jeg ser i min hverdag. Og er der nogle særlige tendenser eller mange spørgsmål til et særligt område vil jeg også forsøge at give mit bud. Hver eneste dag opstår der nye muligheder, som så skal passes ind i det eksisterende. Og passer det hele så sammen? Jeg har hele livet igennem forsøgt at være tro mod mig selv og min stil, og følge de tanker og de ideer, som jeg synes giver mening.

Mit speciale er borddækning. Og jeg har mange gode samarbejdspartnere, som har hvert deres speciale. Nina fra Buch Couture skriver om alle de overvejelser en kommende brud har om at finde den helt rigtige kjole – Læs Bryllupsblog.

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026

Titel

Go to Top