Økologiske-svanemærkede-lys Blog Bæredygtig borddækning

Økologiske-svanemærkede-lys

Bæredygtig borddækning

Bæredygtig borddækning – Dette blogindlæg er inspireret af verdensmål nr. 12 – Ansvarligt forbrug og produktion:” Effektiv styring af vores fælles naturressourcer, og måden vi bortskaffet giftigt affald og forurenende stoffer, er vigtige målsætninger for at nå dette mål.  At tilskynde industrier, virksomheder og forbrugere til at genbruge og reducere deres affald er også vigtigt.”

Bæredygtig borddækning – Vi har som festleverandører også et ansvar for at kunne tilbyde nogle bæredygtige produkter. Men kvaliteten skal som altid også være helt i top. Derfor kan det nogle gange være lidt en udfordring at vælge de rigtige produkter, så der er balance i det æstetiske overfor det fornuftige valg. Men nedenstående produkter er alle udvalgt med hjertet.

Økologiske stearinlys

Vi har senest fået svanemærkede økologiske lys i vores sortiment. Det er 28 cm lange lys, der har en brændetid på ca. 9-10 timer, hvilket som regel passer til en fest. Og hvad betyder det så, at de er økologiske? De er produceret på ren animalsk stearin – og altså helt fri for palmeolie og fossile brændstoffer. Dermed også CO2 neutrale. Så du kan med god samvittighed sætte levende lys på dit festbord. Vi tilbyder pt. 16 forskellige flotte farver, der passer til vores udvalg af duge og servietter. Det er nogle af de populære farver til sommerens fester. Mange vælger også et mix af 2 eller 3 forskellige farver til samme borde, naturligvis afstemt efter årstidens blomster og andet bordpynt.

Recycled stofservietter

Vores leverandør af duge og servietter har skabt 3 helt nye servietter produceret af recycled polyester.  Og helt i tidens ånd er alle med en rustik struktur i stoffet. Alle 3 designs har følgende mærkninger:

 • BCI – Better Cotton
 • Fairtrade
 • EU Ecolabel
 • OEKO tex

Miljørigtig vask

Noget der også betyder rigtig meget for mig ved at kunne tilbyde et godt produkt til mine kunder er at jeg ved at hele vaskeriet er meget bevidst om at  reducere energi, vand og kemikalier. Vaskepulveret er svanemærket og tekstilerne bliver produceret på gode vilkår.

Duni duge og servietter

Et godt supplement til at leje duge og servietter i stof, er at købe Duni servietter. Det er en fantastisk kvalitet og så kraftig, at de er super nemme at folde. Prismæssigt ligger de på et niveau mellem almindelige tynde papirservietter og stof. Og Duni er ligeledes helt i front med at tænke på miljøet. Alt er komposterbart og miljøvenlig. De er lavet af komposterbare, FSC®-certificerede materialer og bærer desuden OK Compost-mærket. Duni tænker hele processen fra materialevalg til kompostering af produktet. At de så også findes i rigtig mange skønne farver, gør at de er rigtig populære. Jeg har altid ca. 15 farver på lager, men alle farver kan bestilles. Duni har ligeledes en rigtig god kvalitet af rulleduge, som naturligvis har de samme produkt egenskaber som servietterne. Og en kvalitet, hvor du kan lægge den på bordet uden at den går i stykker.

God fornøjelse – Venligst Ann, Fuglsanggaard Festudlejning.

 

  Kan jeg hjælpe dig med din næste fest? Ring til mig på telefon 21194026 eller udfyld formularen herunder:

  Navn*

  Telefonnummer*

  E-mail*

  Hvad kan jeg hjælpe dig med?