Samarbejdspartnere

Vi har gennem alle 10 år haft stor glæde af at kunne henvise vores kunder til nogle fantastiske samarbejdspartnere. Og vi kender derudover alle mulige andre leverandører i branchen, som vi kan henvise til. I planlægningen af eks. jubilæum, fødselsdag eller bryllup er der mange ting at tænke på. Og det er jo den slags arrangementer, som der går mange år imellem. Tiden kan jo også være knap, hvis du har travlt. Derfor kan en enkelt tlf. samtale være det,  som lige sætter skub i hele planlægningen.  Se evt. også  Tjekliste.

Nedenfor er en række links til nogle af vores samarbejdspartnere – Tryk på billedet og du vil komme over på deres hjemmeside.

Fotograf:

Daniel Johannesen Fotograf

Daniel Johannesen – Med over 8 års erfaring som fotograf har jeg haft utallige tilfredse kunder og mange forskellige spændende opgaver. Jeg er oprindelig pædagog med bred erfaring men efter flere år som fuldtidspædagog gik jeg selvstændig som fotograf. Jeg ELSKER at fotografere, – at finde frem til det flotte udtryk om det er bryllupper eller portrætter.

Mit mål med en fotografering, udover nogle superlækre billeder, er at skabe en hyggelig, sjov og afslappet stemning så alle har en god oplevelse. Jeg er meget udadvendt som person, hvilket fotograferingen også bærer præg af. Ordet “smil” bruger jeg aldrig da det oftest giver et “falsk” udtryk. Derimod giver snak og humor ærlige og naturlige udtryk, – og får dig også til at føle dig afslappet.

Menu og bordkort:

Frk.-Hansens-Ide Samarbejdspartnere

Rikke – Hos Frk. Hansens Ide arbejder vi med kreative projekter og her er højt til loftet. Vi arbejder i mange forskellige materialer – bla. med gravering og udskæring. Frk. Hansens Ide er startet tilbage i 2007 af Rikke, som i mange år har drevet gavebutik i Rønde på Djursland.

Mad:

Tennegaardens køkken - En af vores mange gode samarbejdspartnere.

Tennegården er et moderne køkken, der leverer spændende mad ud af huset, både til private og erhvervslivet. Vores menuer/buffeter er altid flot anrettet på porcelænsfade og varieres efter behov og årstider.

Christines køkken - En af vores mange gode samarbejdspartnere.

Christines køkken holder til på Lykkegården i Auning på djursland.
Her kan du bestille mad til alle lejligheder, Bryllup, konfirmation, fødselsdag, sommerfest, reception, julefrokost osv.

Lokale:

Aros-Telte Samarbejdspartnere

AROS Telte. Ring venligst på tlf.40751724 for information og få en snak om den bedste løsning for dig. Du kan vælge selv at opsætte materiellet under kyndig bistand fra vor instruktør eller vi kan montere alt, så du kan koncentrere dig om arrangementet.

Grundfoer-Forsamlingshus - et af de lokale forsamlingshuse, som er meget brugt til bryllupper.

Grundfør forsamlingshus. Den store sal kan rumme 130 spisende gæster, og den lille 40 spisende gæster. Køkkenet er vel udstyret.

Vin:

Logo for RiojaVine som er en af vores mange samarbejdspartnere.
Just Rioja Wine er en atypisk vinimportør, vi tilbyder dig et af de smalleste vinsortimenter overhovedet.

Vi har en passion for vin som vi ønsker at dele med jer. Ikke al slags vin – vores passion er vin fra La Rioja.
Vi lader andre om at være generalister – her er vi RIOJA SPECIALISTER.

Kontakt mig

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Anledning*

    Evt. uddyb din henvendelse