Samarbejdspartnere

Vi har gennem alle 10 år haft stor glæde af at kunne henvise vores kunder til nogle fantastiske samarbejdspartnere. Vi kender derudover alle mulige andre leverandører i branchen, som vi kan henvise til. I planlægningen af eks. jubilæum, fødselsdag eller bryllup er der mange ting at tænke på. Den slags arrangementer går der mange år imellem, at du skal afholde. Derfor kan en enkelt tlf. samtale være det, som lige sætter skub i hele planlægningen. I vores showrom har vi også en hylde med endnu flere visitkort på gode firmaer, som vi kan anbefale til din fest.  Se evt.  Tjekliste.

Nedenfor er en række links til nogle af vores samarbejdspartnere – Tryk på billedet og du vil komme ind på deres hjemmeside.

Lokale:

Aros-Telte Samarbejdspartnere

 Hos ArosTelte har vi mere end 30 års erfaring med teltudlejning, og har leveret telte til alle typer lejligheder og begivenheder. Vi kan derfor også med garanti finde en teltløsning, der passer til dig, uanset om du skal holde en privat fest, et firma arrangement eller skal bruge et telt til et andet formål.

Alle vores udlejningstelte er certificeret, og er derfor sikkerhedsmæssigt i orden både med hensyn til brandkrav og den konstruktionsmæssige styrke. Vi er tilstede og godkender teltet inden det tages i brug. Ved teltudlejning af festtelte kan der desuden være lovkrav om bekostelig byggetilladelse. Hos os er byggetilladelsen inklusiv, så du ikke selv behøver at søge om det

Grundfoer-Forsamlingshus - et af de lokale forsamlingshuse, som er meget brugt til bryllupper.

Grundfør forsamlingshus. Den store sal kan rumme 130 og den lille 40 spisende gæster. Køkkenet er vel udstyret. Bag ved forsamlingshuset er en fantastisk dejlig have.

Festudstyr:

Progear Samarbejdspartnere
Med hovedsæde lige nord for Århus midte er vi altid i nærheden, når du skal bruge lyd & lys. Vi har igennem tiden lavet opgaver over hele landet, og er ikke blege for at flytte os for at kunne hjælpe med at gøre netop dit arrangement fuldent! Vi tilbyder praktisk talt alt inden for lyd & lys, hvad enten det drejer sig om salg, udlejning, servicering eller noget helt andet.

Vi står altid klar til at hjælpe!

Frk.-Hansens-Ide Samarbejdspartnere

Rikke – Hos Frk. Hansens Ide arbejder vi med kreative projekter og her er højt til loftet. Vi arbejder i mange forskellige materialer – bla. med gravering og udskæring. Frk. Hansens Ide er startet tilbage i 2007 af Rikke, som i mange år har drevet gavebutik i Rønde på Djursland.

Mad:

Tennegaardens køkken - En af vores mange gode samarbejdspartnere.

Tennegården er et moderne køkken, der leverer spændende mad ud af huset, både til private og erhvervslivet. Vores menuer/buffeter er altid flot anrettet på porcelænsfade og varieres efter behov og årstider.

Øl og vin:

Logo for Hancock Aarhus som er en af vores mange samarbejdspartnere.

Velkommen til Hancock Aarhus, dit lokale Hancock depot.

Vi har forsynet fester, bryllupper og andre begivenheder med fadøl og sodavand af højeste kvalitet igennem en lang årrække siden opstarten i 1970.

Logo for RiojaVine som er en af vores mange samarbejdspartnere.
Just Rioja Wine er en atypisk vinimportør, vi tilbyder dig et af de smalleste vinsortimenter overhovedet.

Vi har en passion for vin som vi ønsker at dele med jer. Ikke al slags vin – vores passion er vin fra La Rioja.
Vi lader andre om at være generalister – her er vi RIOJA SPECIALISTER.

Fotograf:

Daniel Johannesen Fotograf

Daniel Johannesen – Med over 8 års erfaring som fotograf har jeg haft utallige tilfredse kunder og mange forskellige spændende opgaver. Jeg er oprindelig pædagog med bred erfaring men efter flere år som fuldtidspædagog gik jeg selvstændig som fotograf. Jeg ELSKER at fotografere, – at finde frem til det flotte udtryk om det er bryllupper eller portrætter.

Kontakt mig

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Anledning*

    Evt. uddyb din henvendelse