Samarbejdspartnere

I de 12 år Fuglsanggaard Festudlejning har eksisteret, har vi haft den store fornøjelse at samarbejde med en række enestående partnere. Dette netværk af pålidelige samarbejdspartnere giver os mulighed for at anbefale de bedste i branchen til vores kunder, uanset deres specifikke behov. Når du planlægger vigtige begivenheder som jubilæer, fødselsdage eller bryllupper, er der utallige detaljer at tage højde for. Et telefonopkald til os kan kickstarte din planlægning, så du slipper for at bekymre dig om koordinering af f.eks. telte og service. Hvis du eksempelvis lejer et telt hos Aros Telte, sørger vi for, at tidsplanen overholdes. Besøg også vores showroom, hvor vi har dedikeret en hylde til visitkort fra yderligere anbefalede firmaer til din fest.

Find links til vores samarbejdspartneres hjemmesider nedenfor – Klik på billedet for at besøge deres sider.

Lokale:

Aros-Telte Samarbejdspartnere

 Hos ArosTelte har vi mere end 30 års erfaring med teltudlejning, og har leveret telte til alle typer lejligheder og begivenheder. Vi kan derfor også med garanti finde en teltløsning, der passer til dig, uanset om du skal holde en privat fest, et firma arrangement eller skal bruge et telt til et andet formål.

Alle vores udlejningstelte er certificeret, og er derfor sikkerhedsmæssigt i orden både med hensyn til brandkrav og den konstruktionsmæssige styrke. Vi er tilstede og godkender teltet inden det tages i brug. Ved teltudlejning af festtelte kan der desuden være lovkrav om bekostelig byggetilladelse. Hos os er byggetilladelsen inklusiv, så du ikke selv behøver at søge om det

danske-forsamlingshuse-logo Samarbejdspartnere

Danske forsamlingshuse – Vi har i hele Danmark et fantastisk udvalg af forsamlingshuse, som bliver brugt hver eneste uge året rundt. Her i området kan vi bl.a. nævne Grundfør, Selling, Mejlby, Trige, Krajbjerg og Todbjerg, som alle har rigtig gode faciliteter både inde og ude.

Mad:

ASK Tennegaarden - En af vores mange gode samarbejdspartnere.

ASK Tennegården er et moderne køkken, der leverer spændende mad ud af huset, både til private og erhvervslivet. Vores menuer/buffeter er altid flot anrettet på porcelænsfade og varieres efter behov og årstider.

Kok Omega

Kok Omega er hjemmelavet mad ud af huset tilberedt af udlærte kokke. Vi er stolte over at lave maden fra bunden, og vi er gode til at finde friske råvarer til vores menuer. Det gør en forskel som både kan ses, smages og duftes.

Det-franske-hjørne

Lækker mad serveret med fransk charme og højt humør. Bruno Lecanu gør jeres fest til noget helt specielt.

Festudstyr:

cloud logo

Tryksager med personlighed. Hos Cloud Celebration ønsker vi netop at gøre det muligt for alle at sende en personlig og kreativ invitation.
Derfor kan du bestille diverse kreative elementer som fotostribe, afsenderstickers og manillamærker til at påføre gæsternes navne
– alt sammen noget, der tilfører dine invitationer kreativitet og personlighed.

Progear Samarbejdspartnere
Med hovedsæde lige nord for Århus midte er vi altid i nærheden, når du skal bruge lyd & lys. Vi har igennem tiden lavet opgaver over hele landet, og er ikke blege for at flytte os for at kunne hjælpe med at gøre netop dit arrangement fuldent! Vi tilbyder praktisk talt alt inden for lyd & lys, hvad enten det drejer sig om salg, udlejning, servicering eller noget helt andet.

Vi står altid klar til at hjælpe!

Frk.-Hansens-Ide Samarbejdspartnere

Rikke – Hos Frk. Hansens Ide arbejder vi med kreative projekter og her er højt til loftet. Vi arbejder i mange forskellige materialer – bla. med gravering og udskæring. Frk. Hansens Ide er startet tilbage i 2007 af Rikke, som i mange år har drevet gavebutik i Rønde på Djursland.

Øl og vin:

Logo for Hancock Aarhus som er en af vores mange samarbejdspartnere.

Velkommen til Hancock Aarhus, dit lokale Hancock depot. Vi har forsynet fester, bryllupper og andre begivenheder med fadøl og sodavand af højeste kvalitet igennem en lang årrække siden opstarten i 1970.

Fotograf:

Daniel Johannesen Fotograf

Daniel  Bjørn Johannesen – Som fotograf har jeg specialiseret mig i at fange øjeblikke, stemninger og følelser med mit kamera. Mit mål er at skabe en unik og personlig oplevelse for mine kunder, der vil vare ved i mange år fremover.

Kontakt mig

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Anledning*

    Evt. uddyb din henvendelse