Et-smukt-bord Blog

Et smukt bord

En helt særlig dag

En helt særlig dag fortjener en velvalgt borddækning. En dug er ikke bare en dug – en dug er stemning, en følelse, en tradition, som skal passe præcis til en helt særlig dag.

Derfor tilbyder Fuglsanggaard Festudlejning et bredt udvalg af duge og servietter i forskellige farver og mønstre, hvor du kan sammensætte præcis efter ønske. Jeg har i rigtig mange år haft et fantastisk godt samarbejde med mit vaskeri, hvor jeg uge efter uge får leveret lige det antal servietter og duge, som mine kunder skal bruge. Og det er grundlaget for et hvert festbord – knivskarpe pressefolder på dugene og stivede servietter.

Duge til runde borde

Jeg elsker rigtige stofduge, fordi de bare falder flot ned om bordet. Og det er uanset, om det er de lange eller de runde borde. Og lige særligt til de runde borde er der mange, der spørger på de runde duge. MEN jeg vil aldrig anbefale nogen at leje runde duge. De vil altid blive ovale når de bliver vasket og rullet. Og så passer de bare ikke til det runde bord. Og det vil være ærgerligt at stå i festlokalet med 10 ovale duge, når bordet skal dækkes fredag aften. Så løsningen er en stor firkantet dug, som kan dække hele det runde bord. Ingen samlinger eller sømme på tværs af bordet. Og de fås i flere str. så de passer til bordet.

En del af mine kunder bliver overrasket over at prisen på at leje en duge faktisk er lavere end at købe papir af en nogenlunde kvalitet. Og en del af forklaringen er at vaskeriet har nogle kæmpe vaskemaskiner og store lastbiler, der hver uge kører rundt i hele Jylland med rene duge, servietter og andet linned. Så hver uge året rundt får jeg besøg af en af deres chauffører, som kommer med rene duge og tager de beskidte med.

Miljørigtig vask

Noget der også betyder rigtig meget for mig ved at kunne tilbyde et godt produkt til mine kunder, er at jeg ved at hele vaskeriet er meget bevidst om at reducere energi, vand og kemikalier. Vaskepulveret er svanemærket og tekstilerne bliver produceret på gode vilkår. Læs mere om KRUSE VASK

Servietfoldning

Som nok den eneste festleverandør i Danmark tilbyder jeg at folde stofservietterne helt gratis, så de er klar til at sætte på bordet. Og det er der særligt mange brudepar, der har været rigtig glade for, da det ofte er fredag aften, at bordet skal dækkes. Så er det dejligt at være lidt på forkant med nogle af opgaverne.

Her i år havde jeg endda også en konfirmand, der havde mig med i takketalen, fordi jeg havde foldet deres servietter, så bordet blev rigtig fint. Det varmer at få sådan en kompliment 🙂

Duni middagsservietter

Et godt supplement til at leje duge og servietter i stof, er at købe Duni servietter. Det er en fantastisk kvalitet og så kraftig, at de er super nemme at folde. Prismæssigt ligger de på et niveau mellem almindelige papirservietter og stof. Og Duni er ligeledes helt i front med at tænke på miljøet. Alt er komposterbart og miljøvenlig. De er lavet af komposterbare FSC-certificerede materialer og bærer desuden OK Compost- mærket. At de så også findes i rigtig mange skønne farver, gør at de er rigtig populære. Jeg har altid ca. 15 farver på lager, men alle farver kan bestilles. – Middagsserviet

Et besøg værd

Jeg tilbyder alle mine kunder et besøg i showroomet, når de er ved at bestille. For nogle betyder det uendeligt meget at kunne se og mærke kvalitet og farver – at se hvordan servietterne kan foldes og hvordan det hele tager sig ud på festbordet. Så de 30 minutter sætter jeg meget gerne af til at du er sikker på dit valg. Man kan læse sig til meget – på nettet eller i et blog indlæg som her. Men rigtig mange synes det er rigtig skønt at se og mærke kvaliteten, inden de træffer en beslutning.

God fornøjelse – Venligst Ann, Fuglsanggaard Festudlejning.

 

    Kan jeg hjælpe dig med din næste fest? Ring til mig på telefon 21194026 eller udfyld formularen herunder:

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Hvad kan jeg hjælpe dig med?