Rundt-bord Festpakker
Sommerbryllup Festpakker
Flagstang Festpakker
Konfirmation Festpakker
Polsterstol Festpakker
Bryllup lilla Festpakker
Flagguirlande Festpakker
Reception-i-telt Festpakker
P1-bestik

Festpakker

Konfirmation, bryllup eller reception. Det er tænkt som et forslag ud fra erfaring om hvad der skal til for at holde et af de tre arrangementer. Og det er som udgangspunkt de produkter, de fleste spørger på. Men vi tager gerne en snak om hvad I har brug for. Hvilke muligheder der er på det sted, hvor I skal holde festen. Og hvilke ønsker og ideer, I har….

Vi kan også lave et skriftlig tilbud til din firmafest, julefrokost, vejfest eller den runde fødselsdag. Og du vælge til og fra i hele prislisten – og skulle der være noget som der ikke pt. er på lager, så spørg. Vi har masser af gode leverandører eller samarbejdspartnere, så vi kan som regel henvise til nogen som vi kender.

Derefter retter vi til på den aftale, som vi laver. Og efterhånden som I får svar fra jeres gæster og ligeledes i forhold til dem, som skal lave maden. Så vi er hele tiden klar til at tage hånd om de forskellige spørgsmål, der måtte dukke op. Og vi justerer løbende på antal, ændringer mm.  Du skal blot sørge for at reservere i god tid, så klarer vi resten.

Med venlig hilsen

Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026