Festpakker-Barnedaab
Hvidt-bord---Brudens-dag Festpakker
Festpakker-Julefrokost
Konfirmation Festpakker
Reception Festpakker
Drinkspinde-til-studenterfest Festpakker

Festpakker

Konfirmation, studenterfest, bryllup, reception, julefrokost, fødselsdag, miljøvenlig eller barnedåb. Disse festpakker er tænkt som et forslag til, hvad du kan få brug  til at holde en god fest. Og det er med udgangspunkt i de produkter, som de fleste spørger på. Men vi tager gerne en snak om hvad I har brug for. Nogle skriver en mail om en festpakke, hvor der lige skal rettes lidt i antallet af gæster. Mens andre synes det er rart at starte med et besøg i vores showroom, hvor du kan se alle produkter.  Hvilke muligheder er der på det sted, hvor I skal holde festen. Og hvilke ønsker og ideer har I selv….

Vi kan også lave et skriftlig tilbud til din firmafest, julefrokost, vejfest eller den runde fødselsdag. Du kan vælge til og fra i hele prislisten – og skulle der være noget som der ikke pt. er på lager, så spørg. Vi har masser af gode leverandører eller samarbejdspartnere, så vi kan som regel henvise til nogen, der kan hjælpe.

Derefter retter vi til på den aftale, efterhånden som I får svar fra jeres gæster. Og ligeledes i forhold til dem, som skal lave maden. Hvilke tallerkner skal der bruges til de forskellige retter. Har I lige pludselig fundet den dessertvin, som I ønsker at servere for jeres gæster?  Vi er hele tiden klar til at tage hånd om de forskellige spørgsmål, der måtte dukke op. Og vi justerer løbende på antal, ændringer mm.  Du skal blot sørge for at reservere i god tid, så klarer vi resten.

Vi har en stor kontaktflade til gode leverandører af både mad og vin, telte, lokaler mm. Eks. Grapeland i Aarhus C. Grapeland ligger i det charmerende Latinerkvarter centralt i Aarhus. Hos Grapeland finder du et eksklusivt udvalg af vine, cava og delikatesser fra Spanien. Vi har fokus på økologi og bæredygtighed, når vi udvælger vores vinhuse.

Med venlig hilsen
Ann Fuglsang Kristensenfavicon-16x16
Fuglsanggaard Festudlejning – Tlf. 2119 4026

Kontakt mig

    Navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*

    Anledning*

    Evt. uddyb din henvendelse