Planlægning af bryllup

Planlægning af bryllup Blog

Brudekjoler, borddækning og blomster

Planlægning af bryllup – Som festleverandør får jeg tit rigtig mange forskellige spørgsmål. Om alle mulige små og store ting. Ting, som for mig er helt ligetil, da jeg har været med til at arrangere mange fester . Jeg har også været med til at servere eller anrette mad til mange fester. Og i snart 9 år har jeg  været rådgiver for alle de kunder, som har besøgt mit showroom.

Der er jo også mange ting at overveje, når du begynder at planlægge. Og jeg har også en såkaldt ”tjekliste” på min hjemmeside, som er en af de mest læste sider. Det kan jo være med til at sætte en masse tanker og overvejelser i gang hos jer i forhold til jeres ønsker og drømme for den store dag.

Men i hele processen frem mod den store fest er der også ting, der bliver ændret. Og det er vigtigt at der også er plads til det – hos alle dine leverandører. Uanset om det er tilretning af kjolen, ændring i menuen og selvfølgelig ændringer i antallet af gæster. Her hos mig er der stor frihed til at sende alle de mails, der skal til for at alle detaljer er på plads. Eller flere besøg i showroomet, så det passer med farver på menukort, bordplan og dugefarver.

Et bryllup er som regel den største af festerne. Måske den fest som du har drømt om hele livet? Derfor bliver der også brugt mange timer på at finde ud af den helt rigtige ramme for festen. Og det tager tid at planlægge i detaljer – og sådan skal det også være.

Prioritering

Det vigtigste at få på plads er som regel dato og sted for brylluppet. Og afhængig af valg af stedet, kan I så nu begynde at vælge alle de ting, som I kan få brug for. Hos mig er det altid borde og stole, der er vigtigt at få booket i god tid forinden. Vi har nok alle prøvet at komme til en fest, hvor stolen var en ”nødløsning” – og det var så det, du husker fra den fest. En god stol som dine gæster kan sidde på i 12 timer, er vigtig at prioritere!

Når I skal vælge service, farver på servietter og lys, er det et ”must” at besøge showroomet. Og jeg gør en dyd ud af at finde ind til kernen af jeres ønsker. Det er jeres bryllup – og jeg vil gerne sammen med jer prøve alle mulige kombinationer af det hele. Og hver gang kommer der en ny kombination ud af besøget! Men 40 servietfarver, 20 duge farver og 16 farver stearinlys giver det mange måder at dække bordet på. Foruden alle de forskellige vaser og lysestager.

Planlægningen af jeres bryllup må også gerne være en fest😊

God fornøjelse – Venligst Ann, Fuglsanggaard Festudlejning