Flad tallerken – 20,5 cm

kr. 2,50

Flad tallerken til frokost, forret, dessert og kage –  Ø 20,5 cm – Farve hvid

Beskrivelse

Leje af tallerken

Leje af tallerken – En enkel hvid tallerken, som kan bruges til både forret, kage, dessert og frokost anretninger. Det enkle design gør at maden virkelig kan anrettes på bedste vis. En tallerken i en rigtig god kvalitet. Design Mads Odgaard.

En hvid tallerken er lige som den hvide dug en del af borddækningen. Og den absolut bedste måde at præsentere maden og alle de skønne farver på. Det er også vigtigt ved valg af service at tænke på, hvordan maden tager sig ud på en tallerken. Er du i tvivl, så er det allerbedst at spørge kokken. Deres fornemme opgave er udover at tilberede maden også at tænke på nye og interessante måder at anrette det hele på. Så nogle retter præsenterer sig bedst på den flade hvide tallerken og andre i en dyb tallerken.

Denne størrelse bliver ofte brugt flere gange under festen. Til forret, som sidetallerken og endelig til dessert/kage. Har du personale som kan nå at vaske dem af imellem retterne, behøver du kun at leje til den første servering. Som alternativ sidetallerken har vi nu også fået smørebræt i teak.

Køb eller leje af tallerken?

Mange gør sig også nogle økonomiske overvejelser ved leje af tallerken og andet service. Det er næsten samme pris, hvis man vælger at købe engangsservice i en nogenlunde kvalitet. Så afhængig af om det er mad, der er velegnet til at blive serveret på en “blød” tallerken? I dag er der mange, der vælger at leje tallerkener fremfor at købe engang service.  Her er det muligt at bestille nøjagtigt det antal tallerkener, som du har brug for.

Skal du holde en stor reception med mad til rigtig mange mennesker, er det som regel også denne størrelse på 20,5 cm som det oplagte valg. Her kan du som gæst fint balancere rundt med denne tallerken – eller få plads ved et cafebord. Den er hverken for stor, for lille eller for tung.

Yderligere information

Størrelse

Ø 20,5 cm

Titel

Go to Top